Kardeş telefonu yeni aldın ise(garantiden dolayı sordum) virüs girmediğindende emin isen sana tavsiyem servise gönder.çünkü nokianın bu modelinde bir problem var yeğenim de aldı 1 ay sonra servise gönderdi aynı problemden dolayı tekrar verdi.Arkadaşlar Nokia E65 kendiliğinden kapanıp açılıyor.Bunu günde 2-3 kez tekrarlıyor.Ne yapmam gerekiyor?Virüs müdür yoksa pil sorunu mu?
Versiyon öneririm arkadaşım.

Kardeş bişiy daha soracam.senin cihaz hacklimi.sormamın nedeni bazı hackli tellerde mesela yeni bir mesaj geldiğinde o anda kendiliğinden kapanıp açılıyor.benim başıma geldi çünkü.format attım düzeldi.vede bundan emin olmak için tekrar hacledim aynını yapınca bugün tekrar format attım.akşamda yeni versiyon yüklicem.Arkadaşlar Nokia E65 kendiliğinden kapanıp açılıyor.Bunu günde 2-3 kez tekrarlıyor.Ne yapmam gerekiyor?Virüs müdür yoksa pil sorunu mu?
Kardeş bişiy daha soracam.senin cihaz hacklimi.sormamın nedeni bazı hackli tellerde mesela yeni bir mesaj geldiğinde o anda kendiliğinden kapanıp açılıyor.benim başıma geldi çünkü.format attım düzeldi.vede bundan emin olmak için tekrar hacledim aynını yapınca bugün tekrar format attım.akşamda yeni versiyon yüklicem.