Nokia E5 Uygulama Yükleyememe Sorunu....

Sponsorlu Bağlantılar

yasinküse

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E5 Uygulama Yükleyememe Sorunu....
Slm yeni Nokia E5 aldım.ve tlfna Opera mobile ve Netquin virüs programından başka hiç bi şey yükleyemedim.bunlarıda wifi ile opera mobile downloaddan indirdim.Opda dan sertefikamı aldım ama ne opdadan indirdiğim uygulamaları sertefikalıyor nede pcdeki sis dosyalarını.Hacklemeye denedim bi çok yöntemle ama yine olmadı.signsis diye bi program buldum ve yükleyebildim telfndaki sisleri sertefikalıyorum ama ama yine daha sonra yüklemede hata veriyor.bi dosya yöneticim bile yok tlfda.Nokia bu sefer hayal kırıklığına uğrattı beni.zamanında 6600 a yüklemedeğim yapmadığım şey kalmamıştı.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
sadece orjinal yazılımların çalışması sertifikalama da hata olabileceğini andırıyor

yasinküse

Üye
    Konu Sahibi
Çözümü mevcutmudur?

EFİZAN

Üye
aha önce en 72 kullandım istedigim proglamları yüklüyordum ama şuan e5 aldım hiç bi program yükleyemiyorum sertifika hatası dıo

EFİZAN

Üye
yardımcı olursanız sevinirim

Mücahit G

Mücahit G

Üye
aha önce en 72 kullandım istedigim proglamları yüklüyordum ama şuan e5 aldım hiç bi program yükleyemiyorum sertifika hatası dıo

Telefonunu hacklemelisin. Üst konuda mevcut :oke:

arkotir

Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Bende E5-00 kullanıyorum. Gerçekten güzel bir telefon. Keşfettikçe içinde kaybolduğunu farkediceksin. Program yüklemeye gelince, http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html şu linktekileri harfiyen uygula telefonu hacklemiş olacaksın. (Kesinlikle telefonuna bir zararı yok, sadece sertifika sorununu gidermek amaçlıdır.) Ondan sonra rahat rahat program yükleyebilirsin. Bendeki E5-00 türünün son örneği diyebilirim. [email protected] adresini eklersen sana gerekli olan programlar konusundada yardımcı olurum. Ufak bir hatırlatma, E5 i E5 yapan internettir. İnternetin daima olsun. Operatörün hangisisyse uygun şekilde internet paketi alabilirsin..

Üst Alt