Nokia E1 akıllı telefonun teknik özellikleri ve çıkış tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia E1 akıllı telefonun teknik özellikleri ve çıkış tarihi
Nokia'nın yeni giriş seviyesi Android akıllısı E1 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Finlandiya kökenli Nokia, bu sene tekrar sahalara dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz dönemde Nokia, Lumia adındaki akıllı telefon modellerini sunmuştu. Bu cihazlar Microsoft'un Windows işletim sistemi üzerinde çalışırken, ne yazık ki Android ve iOS cihazlar karşısında başarılı olamamış ve sonunda Nokia, cihaz ve servisler bölümünü Microsoft'a satarak, pazardan çekilmişti.



Nokia'nın Microsoft ile anlaşması 2016 son çeyreğe kadar pazara tekrar germemesi şeklindeydi. Bu sürenin bitmesi ile Nokia tekrar pazara girecek. HMD Global çatısı altında mücadele edecek olan teknoloji devinin cihazlarının üretimi ise Foxconn tarafından üstleniyor.

Nokia'nın sunacağı modeller hakkında da bilgiler gelirken, bunlardan birisi de Nokia E1 olacak. Bu akıllı telefon kısa bir süre önce Çin'de 3C sertifikasyon sürecinde ortaya çıkmıştı.

Yeni gelen bilgilere göre Nokia E1 akıllı telefon 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 425 yonga setinden alacak. Akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

5.2" ya da 5.3" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve cihazın ekran çözünürlüğünün de 1280x720 piksel HD olacağı ifade edilmekte. Ayrıca akıllı telefon LED flaş destekli 13MP arka kameraya sahip olacak ve ön kamera da 5MP olarak glecek.

Nokia E1 ve Nokia D1C'nin Şubat sonunda MWC 2017'de duyurulması bekleniyor.

Nokia E1 akıllı telefonun teknik özellikleri ve çıkış tarihi
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kısacası Çöp
 


Üst Alt