• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia bombayı patlatmak üzere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia bombayı patlatmak üzere





Nokia bombayı patlatmak üzere
Nokia'nın merakla beklenen bombası patlamak üzere... İşte hakkında bilmeniz gereken son haberler...


Windows Phone 7'li telefonlar yapmak üzere Microsoft ile anlaşan Nokia, yeni açıklamasına göre ilk meyvesini bu sene sonunda verecek. Venture Beat'ten alınan bilgiler ise ilk WP7'li Nokia telefonun öncelikle Hollanda, Fransa, Almanya, İngiltere, İspanya ve İtalya'da piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Nokia Avrupa'nın Başkan Yardımcısı Victor Saeijs, konu hakkında ilk WP7'li Nokia telefonun Hollanda'da piyasaya sürülmesinin kendileri için çok önemli olduğunu, zira Hollanda'da wireless destekli telefon kullananların %80'inin akıllı telefon kullandığını ve dünyadaki akıllı telefon pazarında Hollanda'nın çok önemli bir yerinin bulunduğunu belirtti.

Nokia'nın Amerika ofisi ise bu duruma fazla yorum yapmazken, sadece şirketin güvenilirliğinin Windows Phone 7 işletim sistemine sahip telefonları bu sene içerisinde piyasaya süreceği için arttığını belirtti.


 
phasan

phasan

Üye
Çok güzel
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt