Nokia Asha 502 Görseller Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Asha 502 Görseller Ortaya Çıktı
Son günlerde Nokia, Microsoft tarafından satın alınma haberleri ile gündemde. İleri tarihlerde hem Lumia hem de Asha serisi içerisinde ki modeller Microsoft tarafından sunulacak. Her ne kadar Microsoft‘unWindows Phone işletim sistemi üzerinde çalışan modellerle daha çok dikkat çekse de düşük bütçeli kullanıcılar için sunduğu Asha modelleri de oldukça ilgi görüyor.



Geçtiğimiz hafta Nokia’nın Asha çatısı altında sunacağı yeni modellerdenAsha 500‘ün basın görseli ortaya çıkmıştı. Bu yeni cihazın ilerleyen haftalarda farklı renklerde satışa sunulması bekleniyor. Şimdi de bir başkaAsha cihazının görselleri ortaya çıktı

Bir çok cep telefonu ve tabletin ilk görsellerini sunan Twitter kullanıcısı@evleaks şimdi de Nokia Asha 502 adında ki bir cep telefonunun basın görsellerini sundu.

Baktığımızda Nokia Asha 500 ile benzer bir tasarıma sahip olan yeni Asha 502‘nin farkının ise arka yüzeyinde ki LED flaş olduğunu söyleyebiliriz. Henüz bu yeni cihazın teknik özellikleri hakkında bilgi ise bulunmuyor.

Nokia‘nın yeni cihazının gelecek ay Abu Dhabi‘de Nokia World’da gün yüzüne çıkması bekleniyor. Nokia ayrıca bu etkinlikte Lumia 1520 phablet modeli ile Lumia 2520 tablet modelini de gün yüzüne çıkartacak.

Nokia Asha 502 görseller ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.


.caner.

.caner.

Üye
Iphone 3Gs i andırdı. :hmmm
 
achambo

achambo

Üye
azıcık ekran büyütseler süper olur bence
 
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Satılmadan önceki nokia nın son projeleri herhalde bunlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Belirtilmemiş ama, kasası cam kaplı.
 
fk555897

fk555897

Üye
Şık bir telefon ama ekranı çok küçük.
 
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kınalarda dağıtılan kuruyemişlerin poşetine koyulmuş gibi.
 


Üst Alt