Nokia 9'un Sızıntı Tabanlı Videosu Harika bir Telefon Ortaya Koyuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 9'un Sızıntı Tabanlı Videosu Harika bir Telefon Ortaya Koyuyor
Nokia 9'un sızan bilgileri baz alınarak hazırlanan Nokia 9 videosu ile harika tasarıma sahip bir akıllı telefon ortaya çıkıyor.


HMD Global'in bir sonraki Android işletim sistemli amiral gemisi akıllı telefonu olması beklenen Nokia 9 henüz resmi duyuru için hazır değil ancak cihaz hakkında sızıntı yapmaya devam ediyor.

Nokia 9 sızıntı zincirinin en sonuncusu, geçen hafta @OnLeaks tarafından ortaya çıkarılan sızıntılara dayanan bu konsept video ile geldi.

Video, hareketsiz fotoğraflara kıyasla cihazın tasarımını daha iyi gösteriyor ve harika bir telefon görüntüsü ortaya çıkıyor. Bu tasarımın söylentilere dayandığını ve gerçek telefonun farklı bir tasarıma sahip olabileceğini unutmayın.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
HMD Global, amiral gemisi Nokia 8 akıllı telefonunu 2017 serisinin en iyisi olarak terk edecek gibi görünüyor, bu nedenle Nokia 9 büyük olasılıkla 2018 yılının başında gün yüzüne çıkacak.

Nokia 9'un teknik özellikleri hakkında konuşmak için henüz çok erken ancak tahminlere göre Nokia 9 akıllı telefon, 18: 9 en-boy oranına sahip bir ekranla ve minimal çerçeveler ile gelecek. Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga setine sahip olması beklenen cihazın, bu yonga setinin stok sorunlarına takılması da muhtemel görünüyor. Bellek özellikleri tarafında ise 6GB veya 8GB RAM ve 64GB ve 128GB dahili depolama alanı seçenekleri ile gelmesi beklenen Nokia 9'un Zeiss lens setine sahip çift kamera kurulumu ile geleceği düşünülüyor.
Nokia 9'un Sızıntı Tabanlı Videosu Harika bir Telefon Ortaya Koyuyor
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


Üst Alt