Haber Nokia 8 için 1.3GB'lık Android 8.0 Oreo Güncellemesi Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 8 için 1.3GB'lık Android 8.0 Oreo Güncellemesi Geliyor
HMD Global, Nokia 8'in Android 8.0 Oreo güncellemesinin 1.3GB boyuta sahip olacağını gösteren bir tanıtım görseli paylaştı.



Görünüşe göre Nokia 8, çok yakında Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak. Bunun ilk işareti, Google'ın en yeni yazılımının şu anda 2017 Nokia amiral gemisinde test edildiğini işaret eden Geekbench listesiydi.

Tek başına bu görüntü, yaklaşmakta olan güncellemenin tam olarak %100 garantisi değildi, ancak HMD'nin Baş Ürün Sorumlusu Juho Sarvikas hafta sonu pratikte bütün şüpheleri gideren bir paylaşım yaptı. Şirket yetkilisi Twitter'da oldukça ilginç birkaç resim paylaştı:



Şirketin Dubai ofisinin görüşü oldukça açık olsa da; Nokia akıllı telefon hayranları, resimlerdeki Nokia 8 akıllı telefonun Android 8.0 Oreo güncellemesi beta sürümünün ya klü olduğunu da düşünüyor. Güncellemenin değişiklik listesi tam olarak belli değil ancak bu gece ncellemesinin tam 1.3GB gibi devasa bir boyuta sahip.

Bununla birlikte HMD Global Ürün müdürü Juho Sarvikas güncellemenin ne zaman yayınlayacağını paylaştığı tweette açıklamadı ancak "markasıyla kekemelik olduğu zaman" diyerek güncellemenin henüz istenilen seviyede deneyim vermediğini de ortaya koydu. Nokia 8, Eylül ayı bitmeden bir çok önemli pazarda raflardaki yerini alacak. Bu yüzden Android 8.0 Oreo güncellemesinin Ekim ayı içinde yayınlayacağını tahmin ediyoruz.

Nokia 8, Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak tek HMD cihazı olmayacak. Sarvikas, kusa süre önce tüm HMD cihazlarının önemli Android yükseltmelerini alacağını açıklamıştı.

Nokia 8 için 1.3GB'lık Android 8.0 Oreo Güncellemesi Geliyor
 


Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Diger cihazlardan önce alıcak desene :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
5 Milyar Verene 1.3 GB Bişey Yapmamakla Beraber Az Bile Ben Olsam 4 5 Gb Güncelleme Verirdim.Sonrada Video Koyardım Biliydim Böyle Olacağını Diye
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
geri dönülür mü acaba nokia'ya eski tadı alabilen biraz varmı
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
android 8.0 da ne farklılık var?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Yazılım sıkıntı olursa 8 çöp olur . Aynen bataryası patlayan Samsung Note kaç gibi . Hakikaten 1 gb güncelleme az
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt