Haber Nokia 8 akıllı telefon JD.com'da ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 8 akıllı telefon JD.com'da ortaya çıktı
Nokia'nın yeni amiral gemisi JD.com'da Çin'de ortaya çıktı.




Bir süre ara veren ve 2016 sonu itibari ile de pazara geri dönen Finlandiya merkezli teknoloji devi Nokia, bir başka Finlandiya firması olan HMD Global çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz sene sonunda Nokia 150 adındaki yeni özellikli telefon gün yüzüne çıkarken, geçtiğimiz ay da ilk Android akıllı telefon Nokia 6 resmi olarak duyurulmuş ve Çin'de satışa çıkmıştı.



Nokia, önemli bir etkinlik arifesinde. Bu ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde, MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirilecek ve Nokia da bu etkinlik içerisinde kendi etkinliğini düzenleyeceğini belirtmişti.

Bir süredir Nokia'nın amiral gemisi üst seviye modeli olarak Nokia 8 hakkında bilgiler geliyor. Bu cihaz iddialara göre MWC 2017'de resmi olarak duyurulabilir. Etkinlik beklenirken, bilgiler de gelmeye devam ederken, şimdi de Nokia 8, JD.com'da ortaya çıktı. Cihaz 3,188 Yuan ($463). ile listelenirken, bu fiyatın amiral gemisi bir üst seviye model için düşük olduğunu söyleyebiliriz.

JD.com'da yer alan görsel ise daha önce gelen Nokia 8 ya da P1 konsept render görsel olurken, Nokia 8'in çok daha farklı bir tasarım ile gelmesini bekliyoruzç

İddialara göre Nokia 8, 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 835 ya da Snapdragon 821 yonga seti, 24MP OiS destekli arka kamera, 12MP ön kamera, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi özellikleri ile sunulacak.
Nokia 8 akıllı telefon JD.com'da ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
:zuhaha:koca site konsepti gerçek sanmış :D
cidden kopmalık durum
çıkacağını biliyorum-biliyoruz ama böyle olacağını sanmam.....aslında aklıma başka bişey geliyor
nokia siteye bişeyler çıtlatmış olabilir malum rakipler ortalıkta cirit atarken kös kös oturmak olmaz
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ön sipariş almak için temsili resim koymuşlar yani konspet görüntü olduğunun bilincinde olabilirler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Nokia yoklama çekiyor acaba ne kadar satarız . Son düzenlemede değişiklik yapsak mı ? Sorusunun cevabını arıyor .
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Özellikler bana da abartı gibi geldi ama hiç belli olmaz neden olmasın yani önünde engel yok :eller:
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
450 Dolara Mı Denk Geliyo Ne Karada Denk Geliyo En Son 1 Dolar 7 Yuan Mı Yapıyordu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Beyler bayadır girmiyordum Maxicep e gelişmelerden uzak kaldım açıkçası. Şu an geri döndüm sayılır. Neyse soruma gelecek olursak anlayamadığım bir detay var. Şimdi Nokia'nın mobil bölümünü Microsoft satın almıştı anlaşma gereği Nokia, 2017 ye kadar telefon çıkartamıyordu. Şimdi anlaşmanın süresi doldu ve Nokia kendi adıyla Android işletim sistemli telefon çıkartacak. Nokia bu çalışmalarını HMD Global çatısı altında yürütüyor. Şimdi asıl sorum şu; Microsoft, Nokia'yı HMD Global'a mı sattı? Yoksa Mobil kısmı yine Microsoft'a mı ait yani Microsoft, sadece Nokia nın isim haklarını HMD Global şirketine mi kiraladı? Bu detayı hala anlayamadım.
son bir ekleme daha yapmak istiyorum, telefonlar hangi şirkete ait fabrika da üretilecek. Nokia'nın fabrikaları Microsoft'a satılmamış mıydı?
 


Üst Alt