Arkadaşlar öncelikle selamlar, bu lanet telefona black list neden yüklenmiyor , buna yüklenmiyor diye 5800 aldım oda desteklemiyor ,black list yüklenmedikten sonra lanet gelsin bu iki telefonada , alacaklılar arıyor liste oluşturamıyoruz. Yazan: yesil-yayla
arkadaş bir markadan girdin başka markadan devam ediyosun ama ne hikmetse bu bölümle hiç alakan yok...bence ilk önce hangi sistemi kullanıyorsun onu araştır önce tavsiyem...ama yok araştırmam ben diyorsan da buyur bak bakalım ne çıkacak karşına..? http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...klist-v2-01-s60v5-arama-engelleme-213877.html
Kardeş kusura bakma ,haklısın , tşu andaki telefonum nokia6700 ve5800 ikiside nokia , ikisinded black list uygulamasını yükleyemediğim için , benim kafamın almadığı iyi telefon alıyoruz diye bir avuç para sayıyoruz , ne ovi mağazada ne forum sitelerinde bu iki telefona uyumlu black list programı yok , bunlardan daha düşük model telefonlara uyuyo bunlara uymuyo, bundan önceki telefonum n70 di ona bu siteden yükledim fıstık gibi çalışıyodu , bunun işletim sistemimi farklı ne haltsa olmadı olmadı gitti.