Nokia 6600 Ncnlist hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jaws

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 Ncnlist hatası
Arkadaşlar benim bir sorunum var telefonunum 6600.Sorunum şöyle:
Cevapsız çağrı veya bir mesaj geldiğinde ekranda 3 cevapsız çağrı 1 mesaj alındı diyor normalde ama bende bazen bunu demiyor ve aynen şöyle bir hata ile karşılaşıyorum "Uyg. kapandı Ncnlist" bu sorun çıkınca telefonda ekranda o görmem gereken 3 cevapsız 1 mesaj alındı gibi ifadeleri göremiyorum sadece mesaj geldiğini sağ üst köşedeki küçük mektup ikonundan anlayabiliyorum.

Ben bu telefona format attım(hard format) telefon 1 hafta düzgün çalışıyor gene aynı sorun karşıma çıkıyor ve cevapsız ve mesaj geldiğindeki bilgileri göremiyorum antivirüste yüklü ama neden olduğunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
 


warrior

Üye
arkadaşım az önce de bi arkadaşımz 512lik kartla ilgili 1 soru soruyordu...
oluşan hatalar tamamen yüklediğin sçma uygulamalar yüzünden oluyo :ah:
sen silsende yinede kalan program atıkları sorun çıkarıyo aynen windows xp deki gibi ;)
anti-virüsün atıklara karşı bi önlemi olduğunu sanmıyrm...
fikrm saçma geldiyse,yani inanmazsan tlfona "system explorer"yükle we dosyaları incele :ah:
 

bjknemesis

Üye
arkadaşım teline format at tabi mmc kartınada önemli bilgilerini teker teker al ayır bi yere bendede oluyor şu an format atmadım daha ama mesaj hafızasını mmc kart seçince ara sıra problem çıkıyor belli hata oluşmuş format kesin çözüm :artı: :artı: :artı:
 
enigma

enigma

Üye
1 hafta önce samimi arkadaşım telimde arıza var kendi kendine kapanıyor diyerek yanıma geldi telefonu elime aldım ve ağzımdan otomatik ohaaaaaaaaaa çıktı. çünkü 28 mb sırf program yüklemiş. hata raporuna baktım senin seninkiyle aynı hatayı vermiş. telede . hafıza kartınada format attım gerekli ve istediği kullandığı programları yükledim. 1 haftadır yüzünü görmüyorum gıcığın...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt