nokıa 6300 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Horzum_05_09

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 6300 ekran sorunu
arkadaslar benım 6300 war we de mesajlasırken ya da baska ıslem yaparken ekrana 1 sanıye cıwrnda bırsey glp gıder gıbı oluo nedenını bılen var mı (acılıp kapanacakmıs gıbı oluo herlade)

e_korn

e_korn

Üye
Temassızlık var dostum tamire vereceksin

Horzum_05_09

Üye
    Konu Sahibi
temazsızlık derken nasıl :S ben garantıye versem kac gunde gelır:S kusura bakmayın cok soru sordum ama

e_korn

e_korn

Üye
Yok dostum soru toplamın 4 bile değil ki ben tek konuda 25 tane cevap verdiğim günleri biliyorum :D. Ya sanırım teli düşürmüş yada ona benzer bişey yapmışsın bu da ekranın temas noktalarını zedelemiş olmalı tabi sistemsel de olabilir buda versiyon güncellemeyle alakalı her yol servis yane servis telini nezaman verir? 30 işgünüydü en son fakat bunun 30 gün olarak değişeceğini duymuştum

Horzum_05_09

Üye
    Konu Sahibi
ben bugun guncellettım 7.30 ama daha yenı yıne oldu :agla we de dıkkat ettım oyunda ıken artıo adamlara soledm telefonda cok bılgı wardır ondan dolyı da telefen 1 2 sanıye donabılır ole seyler olabılır normaldır anca okuodr dedı

e_korn

e_korn

Üye
Telefonun donması ayrı, ekranın gidip gelmesi ayrı bi olaydır. Şimdi senin ekran donuyormu yoksa tamamen gidiyormu ?

Horzum_05_09

Üye
    Konu Sahibi
tamamen gıtme yok sadece 1 2 sanıyelıgıne bır sey gelır gıder gıbı oluo:S

Horzum_05_09

Üye
    Konu Sahibi
bırde farkettım kı oyun acınca o daha fazla oluo we de hafıza kartını cıkarınca bıraz azalıyor gıbı hafıza kartım 1gb telefonun yannda werıldı tek sorun ıste 1 sanıyelıgıne ekrana ıletm raporuna bnzer(ama o degıl emınım) bırsey gelıo tam ekrann ortasına ::S:@

giant800

Üye
avea sim kartı ile ilgilide olabilir. avea takıyorum resetleyip duruyo telefon turksellde yapmıyor...

kumtayy

Üye
kardes bendede war aynı sorun tamammen telefonun hafıza kartının cok dolu olmasından kaynaklanıyo cıddıye alınacak bı konu deıl yanı.. nasıl pc de ne kadar hafıza doluysa o kadar yawaslıyo aynı onun gıbı. bence gereksız bazı seylerı sıolmenı tavzıye ederım

dadsdf

Üye
arkadaslar meraba bende bi 6300 var telefonu açtığımda biraz duruyo ondan sonra bi kaç dk içinde kendi kendine ekran siyah beyaz oluyor ve kapanıyor bida da acılmıyor ne yapmalıyım?

batuone

Üye
arkadaslar meraba bende bi 6300 var telefonu açtığımda biraz duruyo ondan sonra bi kaç dk içinde kendi kendine ekran siyah beyaz oluyor ve kapanıyor bida da acılmıyor ne yapmalıyım?

yazılım hatası olabilir güncellemeyi dene ama servise sormanda fayda var..:oke:

han_cs

han_cs

Üye
telefonum kapandı açmayı deniyorum siyah beyaz siyah beyaz bgidip gidip geliyo ve açılmıyor ? sizce ne yapmalıyım ? çok acil

--------------- Ekleme ---------------

bu arzanın tamiri ne kadar sürüyor ? acil