Nokia 6.1 Plus Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 6.1 Plus Root Atma ve TWRP Yükleme
Nokia'nın orta seviye cihazlarından bir tanesi olan Nokia 6.1 Plus çentikli ekranı ile yeni modaya uyan bir tasarım anlayışı ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bu yazımda sizlere Nokia 6.1 Plus root atma ve Nokia 6.1 Plus twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağından bahsedeceğim. Aşağıdaki işlemleri yaptıktan sonra telefonunuza root atabilir ve birçok farklı özelleştirmeyi cihazınızda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Öncelikle tıklayarak Nokia 6.1 Plus bootloader kilidi açmayı unutmayın. Ayrıca BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını da bilgisayarınıza yüklemeyi unutmayın.

Nokia 6.1 Plus TWRP Yükleme

tıklayın ve Nokia 6.1 Plus twrp dosyasını bilgisayarınıza indirerek adb klasörü içerisine atın ve dosya adını da recovery.img olacak şekilde ayarlayın. Ardından telefonunuzu kapatın. Ses açma + güç tuşlarına basılı tutarak recovery modunu açın. Karşınıza gelen listeden reboot bootloader seçeneğini seçin. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb klasörü içerisinde cmd ekranını açın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Nokia 6.1 Plus twrp yükleme işlemi bitmiştir. Telefonu yeniden başlatabilirsiniz.

Nokia 6.1 Plus Root Atma

Öncelikle tıklayın ve Nokia 6.1 Plus root atma için gerekli olan magisk dosyasını indirerek telefonunuzun hafızasına atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutun ve twrp recovery menüsünü açın. Yükle kısmına gelerek magisk 19 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Telefonu yeniden başlatın. Menüye magisk uygulaması geldiyse Nokia 6.1 Plus root işlemi başarıyla bitmiş demektir.
 


Üst Alt