Nokia 603,Huawei Ideox x5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603,Huawei Ideox x5
S.a herkeze sorum nokia 603 mü huawei ıdeoz x5 mi yada farklı bir telefonmu bütçem maks 550 tl şuan bu 2 telefon arasındayım farklı telefonda olur şimdiden sağolun

- - - Eklendi - - -

bu arada nokia 603 yazıyor ama almadım daha ve huawei ıdeox x5 in sıfırı varmı?

klongs

klongs

Üye
x5in sifiri yok

doctorrr

doctorrr

Üye
samsung galaxy ace alabilirsin :oke:

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için sağolun ace ı sevmiyorum kardeşim arkadaşımda varda hoşuma gitmiyor 603 çok güzel gibi ve özellikleride iyi bşka tavsiye etçeğiniz telefon varmı?

- - - Eklendi - - -

lütfen yorum yazın çok kararsız kaldım samsung galaxy w yi beğendim özellik flnda o ne kadar fiyatı pahalı galiba

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yorum araştırdım bu fiyata se live with walkman yada nokia 603 kesin bunlardan birisi hangisini tercih edersiniz

mc.a

mc.a

Üye

lütfen yorum yazın çok kararsız kaldım samsung galaxy w yi beğendim özellik flnda o ne kadar fiyatı pahalı galiba

galaxy w yerine bütçe zorlayıp sony xperia neo v tavsiye ederim . fiyatı 750 civarında biraz zorlar ama çok iyi telefon

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w yi ucuz sandımda pahalı bütçem 550 neo v düşünmüyorum da nokia 603 yada se live with walkman düşünüyorum hangisi daha iyidir aradığım özellik sarj önemli uzun gitsin oyunda oynarım cevaplarınız için teşekkürler

mc.a

mc.a

Üye
:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 tavsiye ederim

Neverex

Üye
603 tabiki. :)

15097

15097

Üye
603

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence hiç karşılaştırmasaydın bile nokia 603 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...