Nokia 6, büyük ilgi görmeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6, büyük ilgi görmeye devam ediyor
Bir süre ayrılığın ardından Nokia, 2017 ile birlikte tekrar akıllı telefon pazarına giriş yaptı. Firma, daha önce Windows işletim sistemine sahip Lumia modellerini pazara sunarken, bu sene ise Android modellerine geçiş yaptı ve Android üzerinde çalışan ilk Nokia akıllı telefon ise kısa bir süre önce Nokia 6 adı ile pazara sunulmuştu.



Nokia'nın yeni akıllı telefonu şimdilik sadece Çin'e özel. Ancak bazı sertifikasyon süreçlerinde Nokia 6'nın farklı versiyonları da gün yüzüne çıkmıştı ve bu da Finlandiya merkezli teknoloji devinin Nokia 6'yı Çin dışında da farklı ülkelerde satışa çıkartabileceği şeklinde yorumlanmıştı.

Nokia, geçtiğimiz günlerde JD.com üzerinden ilk Flash Sale satışa sunuldu ve stokların tükenmesi ise sadece 1 dakika içerisinde gerçekleşti.

JD.com üzerinden kayıtlar alınmaya devam ederken, şu anda 1.4 milyon kişinin Nokia 6'yı satın alabilmek için kayıt olduğu ifade ediliyor. Yaklaşık bir hafta önce bu rakam 1 milyon seviyesindeydi. Sadece JD.com üzerinden satın alınabilen akıllı telefonun fiyatı ise CNY 1,700 (yaklaşık $250) olarak belirlenmiş.

Nokia 6 akıllı telefon, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokumatik IPS LCD ekran, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 1.4Ghz sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 505 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 430yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi gibi özelliklerle pazara sunulmuştu.
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Benzer Konular



Üst Alt