Nokia 5800 ve Wirofon

Sponsorlu Bağlantılar

boratc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ve Wirofon
Selam arkadaşlar,
5800 kullanıcısı olarak ve wirofon abonesi olarak wirofonu 5800 da kullanamıyorum.Fring ve Nimbuzz hiç sağlıklı değil kopmalar takılmalar oluyor. Daha önce E63 kullanıyordum onda internet telefonu özelliği olduğu için hemen giriş yapıp kesintisiz konuşabiliyordum. Ancak 5800 sıp ayarları olmasına rağmen internet telefonu özelliği yok. N97 dede böyle sorun varmış yeni versiyonda sip client çıkartmışlar internet telefonu özelliği gelmiş geri. Bende V40 versiyonu yükledim ama bende sip client çıkmadı. varmı bir çaresi arkadaşlar şu wirofonu kullanmanın yardımcı olurmusunuz? tşk.

--------------- Ekleme ---------------

bilen kimse yok galiba????

sincax

Üye
sırf elimde olsun dürtüsünden başka bir şey değil. çünkü wirofon iğrenç bir şey ve sürekli kendi sesinin eko yapması ve karşı tarafın sesi az duyduğunu söylemesiyle geçen bir konuşma. ama ben yinede istiyorum diyorsan wirofondan kuruluma gel ve cep telefonu nu seç ordan da nokia nokiadan da 5730 xpress music sonra bilgisayarına indir ve pc suite ile telefonuna yükle sonra kullan. test edilmiştir. 5800 xpressmusicte çalışıyor. en güzel tarafı microsoft mobileden farklı olarak telefonun kendi rehberine ulaşıyor.

boratc

Üye
    Konu Sahibi
Yüledim sincax kardeş ama ikona tıkladıktan sonra açmıyor wirofonu. pc suite ile yükledim. nasıl yapacam.

mertology

Üye
Arkadaşlar Nimbuzz'u wirofon ile uyumlu hale getiren var mı?

SIP ayarlarında diğeri seçiyoruz: kullanıcı adı girerken illa @ işareti kullanmamızı istiyor (kullanıcıadı@sip.com şeklinde) ancak wirofon kullanıcı adında @ kullanılmıyor. Buna çözüm bulan ya da bulabilecek birisi var mı? En azından programa patch uygulayabilirmiyiz?

reskin

reskin

Üye
5730 Xpressmusic dosyası yenilendi arkadaşlar o dosyayı indirip 5800 telefonunuza kurabilirsiniz. Ben denedim çalışıyor.

edım28

Üye
evet arkadaşlar sıp le miple ayarla ugraşmayın wirofon sitesinden 5730xm olanı indirin telefonunuza kurun sorunsuz kullanın ben denedim çalışıyo reskin arkadaşa teşekür

OğuzcanAbi

Üye
kuulanamıosan ttnet e git başvur
yardımcı olabilirler

banuyesim

banuyesim

Üye
ben yaptım calısmıyor

bloodybending

Üye
Wirofonu 5800 ile kullanmak istiyorsanız adresinden indirip kurabilirsiniz. Bir başka konuda arkadaş paylaşmıştı bulamadım. Ancak şuanda bende kullanıyorum rahatça kullanabilirsiniz.

e1ektronick

e1ektronick

Üye
(bloodybending) sagol babayigit, evet calisiyor.

dadasx

Üye
ne yazık ki arkadşlar bende yaptım çalışmıyor telekomun işi işte güvenmeyeceksin...
:hmmm akıl ermez???

Takipçi Satın Al

Üst Alt