Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Bildirim Işığı
Sponsorlu Bağlantılar
efato
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 Bildirim Işığı
Arkadaşlar bi yerde bildirim ışığı olarak alttaki 3 tuşun birden kullanılabileceğine dair bişey okumuştum (yeşil, beyaz ve kırmızı). bu konuda bilgisi olan var mı?? sanırım bi program ya da bi patch sayesinde oluyodu..
scuf
Üye
sitemizin programlar bölümünde sistem araçları kısmında sanki vardı böyle bişey biraz araştır oraları.
crımınal
Üye
arkadaşım bildirim ışığı olarak sadece ortadaki uyarı veriyor 3nün birden uyarı vereceğini ilk defa senden duyuyorum bulursan banada at
efato
Üye
Konu Sahibi
light signal plus die bi program var. sanırım obu program bu işe yarıyor. eger bulup çalıştırabilirsem koyacam siteye...
nvztnvzt
Üye
Nokia x6 kullanıyorum ve aynıtürden programı ben de arıyordum ve bi arkadasımızın yazdığı gibi light signal plus programı sorunu çözdü. Şöyle ki ; programı kurduğunuzda sadece uygulamayı açıp secenekler> activate'i seciyosunuz . daha sonra mesaj yada çağrı geldiqinde ortadaki beyaz ısık ile birlikte yeşil ve kırmızı ısıklar da yanıp sönüyo .
Nokia x6'da denedim ve hatasız çaLışıyor.
Link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ertan_37
Üye
programın süresi dolmuş 2009 un 3. ayı yazıyo bende aradım ama bulamadım
SilentOne
Üye
way be boyle bir program olduqunu bilmiyordum
serhat_002
Üye
süresi geçmiş sertifika diyor....
nvztnvzt
Üye
16.09.2010 tarihinde yükLeyip sorunsuz kuruLum yabmıştım ben isterseniz teLefonu bu tarihe aLın ve tekrar deneyin çnkü bende hiç bir sorun çıkarmadı.
Zafer Arslan
Üye
arkadaşlar ne gerek var aynı anda üç ışığın yanamasına sonra diyeceksiniz telefonun şarjı az gidiyor bu ve bu gibi ufak tefek şeyler bir araya gelince oluyor işte ama genede istiyorsanız buyrun programı 2038'e kadar lisansladım güle güle kullanı kurdum denedim ama SİLDİM... ayrıca programı sürekli geri planda çalıştırmanız gerek kapatınca işe yaramıyor tabiki geri planda çalışınca da sistem yavaşlıyor ister istemez... Siz Bilirsiniz... Programı Kurun/Çalıştırın/Seçeneklerden ACTİVİTED Yapın/Çıkış Demeden Kırmızı Tuşla Geri Plana Atın Çalışsın Dursun... Ne Gerek Varsa