nokia 5800 arka kapak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesut öncel

mesut öncel

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 arka kapak
ben orjinal kapak alıcam da orjinal olduqunu nerden anlarım bır yardım edermısınız ???

Kingmortall

Kingmortall

Üye
50 60 milyon ver dışını komple değiştiriyolar

Del Rey

Del Rey

Üye
Öncelikle kapağı alacağın yere gitmeden önce, bir Türkçe kursuna git. Belki senin o "Turqche" ni anlamayabilirler.
İkincisi, Nokia Shop'larda ben kapak görmüştüm bir ara, yoksa da garantiye gönder, yeni kapakla geri verdiklerini de görbilirsin forumda.

mesut öncel

mesut öncel

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım elımden bır tus kaymış anlamıosan yoll al uza

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
1 tuş kaysa "olduqunu" degil "oldupunu" yazarsın.

ama sen körsün herhalde.çok uzak yere kaymış.

ayrıca orjinal plastik farcalarda hatlara dikkat et.çakma olanlarda tasm kesit uçlarında plastik kalıntısı oluyor.

bthn_997

bthn_997

Üye
mesut birbirimizi kandırmayalım turqche'yle yazdığın mesajı daha sonra değiştirdin gördük.

mesut öncel

mesut öncel

Üye
    Konu Sahibi
işde türk milletmiz böle anlaşıksız biri olduqu ıcın bu hale gelıorus bır yanlısım varsa hatamı bıldırmenız gerekır ama takla da o seviyede olmadıqı icin anca bebeler gibi dalga gecmesini bilir

bthn_997

bthn_997

Üye
işde türk milletmiz böle anlaşıksız biri olduqu ıcın bu hale gelıorus bır yanlısım varsa hatamı bıldırmenız gerekır ama takla da o seviyede olmadıqı icin anca bebeler gibi dalga gecmesini bilir

bi kere taklaa gayet seviyeli saygılı bi üye bence

zatenosman

Üye
ya arkadaşlar arkadaş dikkat etmeden yazmıştır anlamadyısanız yazdığını sorun anlamadım deyin anladıysanda uzatmaya gerek yok yardımcı olmak istersen olursun istemiyosan olmazsın ne dir bu agresiflik herkezdeki.

mesut öncel

mesut öncel

Üye
    Konu Sahibi
takla ada bak ilk baş düzgün adıyla gelse adını saklamasın sonra gelsin laf sölesin benim yazı şeklim ghadi böle begenmiiyen yol alır birşey yapmaz

s_uzun

s_uzun

Üye
takla ada bak ilk baş düzgün adıyla gelse adını saklamasın sonra gelsin laf sölesin benim yazı şeklim ghadi böle begenmiiyen yol alır birşey yapmaz

artist artist konuşuyosunda önce yanlışlıkla yazdım diyecek kadar yalancı ve aciz oluyosun sonra üstüne yaptığını kabul edip millete sataşacak kadar ..... sözde erkeksin deme sen :vur:vur:vur:vur:vur:bann::bann::bann::bann::bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt