Nokia 5230 Satılmıştır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Satılmıştır.
Öncelikle Nokia 5230'u ne için satmak istediğimi söylüyorum daha iyi özellikli bir telefon alabilmek için bu telefonu satıyorum.Cihaz Sıfır Gibidir.Ürün Kutuludur.Verdiğim Ekstra Aksesuarlar İle Nokia 5230'unuzu Mükümmel Derecede Çiziksiz kullanabilirsiniz.
Cihazın Özellikleri:
3G Özelliği Mobil TV +3,6Mbs İle hızlı bir internete bağlanabilmesidir.
GPS'si sayesinde Sesli Navigasyon Ücretsiz Uydu tarafından bağlanabilmesidir. GPS entegrelidir Cihazda
Tek Hoparlörlüdür.Ama tek hoparlörü Nokia 5800'dan 4cm daha uzundur.Gayet İyi ses vermektedir.
Nokia 5800'dan Eksikleri:
1-Önünde 3G kamerası olmamasıdır.
2-Tek hoparlörlü olması
3-Kamerası 2megapixel ve flaşı olmamasıdır.Ama gayet iyi fotoğraf ve video sabahları çok iyi çekmektedir.
4-WİFİ Olmaması Eğer internet paketiniz varsa sorun değil.
Nokia 5800'dan artıları
1-Çok kaliteli malzemeden üretilmesi
2-Nokia 5800'dan İnce olması
3-Hiç donmaması
4-Nokia 5230 115gr Nokia 5800 ise 109gr
5-Ekranının çizilmeye karşı dayanıklı ve hiçbir tarafındaki rengi gitmemesidir.
ÇOK ÖNEMLİ NOT:
Nokia 5230 ile Nokia 5228 karıştırılmamalıdır.Çünkü aralarında fark çoktur Tek kasaları aynı Diğer Özellikleri Farklı:
1-Nokia 5228'de 3G Yoktur.
2-Nokia 5228'de GPS Yoktur.
Nokia 5230 İle verilen Ekstra Aksesuarlar + Paket İçeriği:
Ekstra Nokia 5230 Kasasını veriyorum.İki tane Nokia 5230 kılıfı(kabı)+Data Kablosu (CA-101D)+Kalemli Kapak+Kullanım Kılavuzu+Garanti Belgesi+Faturası+Nokia 5230 Temizleme Mendili+Kulaklık (WH-101D)+Şarj Aleti (AC-8)+Pena
12 Aylık bir telefondur temiz kullanılmıştır. Siyah renklidir.Ekranında halen jelatini vardır.Ekranı hiç çizilmemiştir.

Rengi hiç gitmemiştir.Herhangi bir tarafında çizik ezik vs. şeyler yoktur.

Nokia 5230'umda yazılım sorunu olduğu için göndermiştim.Nokia 5230 Kutulu olarak Garanti Kapsamında Değiştirildi.6 ay önce Teleservice'de Nokia 5230 Kutulu olarak değiştirilmiştir.Garantisi halen 12ay var.Herhangi bir hasarı yoktur.Kvk ürünüdür. Ürün kutuludur.Cihazın 3g si vardır.
İlanımın Sahibinden.com Sayfası:

Yurtiçi Kargo ile Karşı Ödemeli Olarak Gönderilir.
Cep Tel No : 0-542-514-61-22
E-Posta: [email protected]

'Patron

'Patron

Üye
hayırlı satışlar

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Walla ben bunun 2. elini arıyorum, Star ile takas yapıp farkını vereceğim.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat Satılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt