Tavsiye Nokia 3 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 3 Root Atma ve TWRP Yükleme
Ülkemizde 750 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile satılan Nokia 3 modeline sahipseniz sizde aşağıdaki işlemleri uygulayarak telefonunuz üzerinde çok daha fazla özelleştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Bu yazımda sizlere Nokia 3 root atma ve Nokia 3 twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim. Bu işlemler sonucunda telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Bu işlemler telefonunuzu garanti kapsamı dışında bırakacaktır. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Nokia 3 TWRP Yükleme

Öncelikle BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin. tıklayın ve Nokia 3 twrp dosyasını bilgisayarınıza indirerek adb klasörü içerisine atın. Dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirin. Telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutun ve karşınıza gelen menü üzerinden reboot bootloader seçeneğine gelin ve güç tuşuna basarak seçin. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb klasörü içerisinde cmd aracını çalıştırın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik yüklemenin ardından telefonu bilgisayardan ayırabilirsiniz. Nokia 3 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Nokia 3 Root Atma

Yukarıdaki işlemi bitirdikten sonra tıklayarak Nokia 3 root atma için gerekli olan magisk dosyasını indirin ve telefonunuzun hafızasının içine atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına basılı tutarak telefonunuzu twrp recovery modunda açın. Yükle kısmına gelerek indirmiş olduğunuz magisk dosyasını bulun ve seçin. Yükleme işlemi bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Google Play mağazasından root check uygulamalarından herhangi bir tanesini indirerek Nokia 3 root işleminin başarılı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
 


Üst Alt