Tavsiye Nokia 2 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 2 Root Atma ve TWRP Yükleme
Nokia'nın en uygun fiyata sahip modellerinden biri olan Nokia 2 şuanda ülkemizde 600 - 700 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile satılıyor. Eğer sizde bu modeli kullanıyorsanız ve cihazınızın yazılımı üzerinde çok daha fazla özelleştirme yapmak istiyorsanız bu konuda yer alan Nokia 2 root atma ve Nokia 2 twrp yükleme işlemlerini yaparak daha fazla imkana sahip olabilirsiniz.

Öncelikle tıklayarak Nokia 2 bootloader kilidi açma işlemini yapmanız gerekmektedir. Bu işlemlerin sonucunda telefonda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. Bu işlemlerden sonra telefonunuzun garanti kapsamı dışında kalacağını unutmamanız gerekmektedir.

Nokia 2 TWRP Yükleme

BURAYA tıklayarak önce adb driver dosyasını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Sonrasında tıklayarak Nokia 2 twrp dosyasını indirin ve dosya adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörü içerine atın. Telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutun ve karşınıza gelen recovery menüsünde yer alan reboot bootloader seçeneğine gelerek güç tuşu ile seçin. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. Adb klasörü içerisinde cmd ekranını açın.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Kısa süren yükleme işleminin ardından telefonu bilgisayardan ayırın ve yeniden başlatın. Nokia 2 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Nokia 2 Root Atma

TWRP yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak Nokia 2 root atma için gerekli olan magisk 19 dosyasını indirin ve telefonun hafızasının içine atın. Sonrasında telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonu twrp modunda açın. Yükle kısmına girerek magisk 19 dosyasını bulun ve seçin. Yükleme bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Nokia 2 root işlemi başarılı oldu mu ? Sorusunun yanıtı için Google Play mağazasından root check benzeri uygulamalardan herhangi bir tanesini indirerek test edebilirsiniz.
 
Hasand.

Hasand.

Üye
Ama cidden Nokia 2 alınmaz hiç tavsiye etmem 1gb ram 8gb hafıza var düşünün normal rom da falan tam stabil olmaz
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt