nintendo wimi ps3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qwers

Üye
    Konu Sahibi
nintendo wimi ps3 mü?
arkadaşlar nintendo wii veya ps3 alcam ama 2 si hakkında fazla bilgim yok bu yüzden kararsız kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum :) bide nintendo wii de kopya oyun çalıştırılabilinir mi?
 


redmullet

redmullet

Üye
Bence PS 3'ü tercih etmelisin.Ama Nintendo'da kopya oyun oynayabilirsin
 
birmot

birmot

Üye
atari tarzından biraz daha iyi oyun oynamak istiyosan nintendo wii al fakat ben paraya kıyarım ve muhteşem grafiklerle dolu bol oyun seçenekli bi konsol istiyorum diyosan ps3 al pişman olmazsın ben 3 senedir olmadım pişman olmamda.
 
Wel-Kiej

Wel-Kiej

Üye
Gerçekten eğlenmek istiyorsan nintendo wii yi almalısın.Ama ben grafikleri kötü olan oyunları oynamam dersen ps 3 alabilirsin.Nintendo wii de korsan oyun oynayabilirsin.Fakat ps3te şu an öyle bir seçeneğin yok.Ayrıca nintendo wii daha ucuzdur ama ps3 te blu-ray oynatıcı mevcut.Ayrıca seçimini ne tarz oyunlar oynadığına görede yapabilirsin.Mesela ps3 te daha çok hardcore tarzda oyunlar vardır.Wii dede hardcore oyunlar vardır ama sayısı daha azdır.Genelde wiide eğlenceli oyunlar var. ;)
 

● aLuvi ●

Üye
Bak sana en iyi tavsiyem Wii'yi ve PS3'ü Geç Kendine bir Xbox 360 Al bak gerçekten pişman olmazsın hem paranda gitmez hemde PS3'ten kat ve kat daha iyi .. Benim tarafımca son sözün Xbox olsun ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt