Nihatı Valencia mı kaptı?Cisse ayrılmak istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Nihatı Valencia mı kaptı?Cisse ayrılmak istiyor
Nihat'ı Valencia mı kaptı?

(Büyük ihtimalle asılsız)
İspanyol spor gazetesi As’da yazan köşe yazarı Enrique Marin, Real Sociedad’ta oynayan Nihat Kahveci’nin Valencia kulübü ile önsözleşme imzaladığını ileri sürdü. Marin’in bugünkü yazısında, "Uzaklara gitmeye gerek yok, çok iyi kaynakların bana anlattığına göre Valencia, Nihat’ın noterde imzaladığı 1 Ocak 2006 tarihinde geçerli olan önsözleşmeye sahip" iddiasını ortaya attı.

Real Sociedad’ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nihat’ın sözlşemesini uzatmak istediği de belirtilirken, Türk futbolcunun futbolcu olarak sahip olduğu değerleri hem ekonomik açıdan hem de kariyeri açısından yeni sözleşmesinde değerlendirmek istediği kaydedildi.

Yazıda, Real Sociedad’ın Spor Direktörü Jose Mari Bakero’nun Nihat’a uzun süreli bir kontrat ve takımdan ayrılması halinde transferinden yüzde alma teklifini götüreceği iddia edildi.

Sezon başından önce transfer iddialarında Nihat’ın adı sıkça Valencia tarafından dile getirilirken, son haftalarda bu söylentiler tekrar gündeme geldi.

Nihat ise yaptığı açıklamalarda, sezon sonuna kadar transfer konusunu konuşmayacağını, "Real Sociedad’ın oyuncusu olduğunu" söylemişti.

Kaynak : AA
========
Cisse ayrılmak istiyor

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'da forma giyen Fransız futbolcu Djibril Cisse, ilk 11'de şans bulamaması halinde takımdan ayrılacağını söyledi. Fransa Milli Takımı'nda da oynayan golcü futbolcu, Liverpool'da fazla forma şansı bulamadığını belirterek, ilk 6 maçtan sadece 2'sinde ilk 11'de sahaya çıktığını belirtti.

Almanya'da yapılacak Dünya Kupası'nda oynamak için ilk 11'de sahaya çıkmak zorunda olduğunu kaydeden Cisse, ''Teknik direktör Benitez'den fazla bir açıklama duymuyorum. Eğer durum değişmezse Aralık ayında kararımı vereceğim. Bunun bireysellik olduğunu biliyorum, ama kariyerimi ve Dünya Kupası'nı düşünmek zorundayım'' diye konuştu.

Fransa Milli Takımı kampında bulunan Cisse'yi kiralayabileceklerini açıklayan Marsilya Teknik Direktörü Jean Fernandez'in yanı sıra Cisse de Fransız kulübe gelebileceği yönünde sinyaller verdi.
Cisse, ''Tam alışmaya başladığım bir zamanda Liverpool'dan ayrılmak zorunda kalırsam bu utanç verici, ancak ayrılırsam gideceğim ilk yer Marsilya olacak"dedi.

Dünya Kupası öncesi yedek kulübesinde oturmak istemediğini ifade eden Fransız golcü, konuyla ilgili Benitez ile görüşmediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak : Milliyet
 


oteb

Üye
Nihat bu transferde 1 sene geç kaldı. Sakatlanmasaydı bu sene zaten Valencia'daydı...
 

AntiTuk

Üye
nihat bence sociedaddan ayrılmalı,
Cisse bu kadar bireysel oynamasa bence yedek kalmazdı adam takım oyunu nedir bilmio!!
 

useless84

Üye
daha kesin bisey yok sanırım fener boyle elini yavastan alırsa bırakın nihatı bırakın aurelio da elden gidecek :ah:
 
Caine

Caine

Üye
eğer arada valencia varsa ve nihattan söz almış ise bence gelecek yıl gene ispanyada ama valencia forması altında oynar ve gayette iyi olur :D
bu cisseye hayranımda adam kendi kendini bitiriyor yaw :ah:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt