Nihat Kahveciyeye Türkçe Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Nihat Kahveciyeye Türkçe Başlık
<span style="color:#FF0000">Nihat Kahveciye&#39;ye Türkçe başlık</span>



İspanya&#8217;nın Real Sociedad takımında başarıyla geçirdiği 4.5 yıldan sonra ayrılmaya hazırlanan Nihat Kahveci için Bask bölgesi gazetelerinden Diariovasco, Türkçe olarak "Yolun açık olsun" başlığını attı.

"Nihat, son yıllarda Real formasını giyen en iyi futbolculardan biri, veda ediyor" diye yazan gazete, "Nihat, sakat olarak ve pahalıya geldi. Yeni bir Arif mi geldi diye düşünüldü. Ama gençliğine rağmen rahatlığıyla, kendisine güveniyle büyük bir futbolcu olduğunu gösterdi. Real onu almak için bir çaba gösterdi ve Türk futbolcu da buna futbolu ve golleri ile cevap verdi. Bu yüzden, Real&#8217;e verdikleriyle bilinmeye layık. Ve Nihat&#8217;ın ülkesinde sevilen bir futbolcu başka bir takıma transfer olunca uğurlanırken dedikleri gibi (Yolun açık olsun)" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Nihat, Marca gazetesinde yayımlanan demecinde, "Umarım ki beni uğurlarken son 5 ayı değil 5 yılı hatırlarlar. Çünkü son dönemde iyi futbol oynayamadım. Ama ne olursa olsun, bir gün geldiğinde Real&#8217;de Nihat isimli bir futbolcu vardı ve bize güzel günler geçirdi diye hatırlanılması hoşuma gider. Böyle olursa memnun olurum" dedi.

Sezon sonunda Villarreal takımına transferini resmen açıklaması beklenen Nihat, "Halk, başka takım ile Anoeta Stadı&#8217;na geleceğimi ve profesyonel bir futbolcu olarak herşeyimi ona vereceğimi anlayacak.

Ben nerede olursam olayım umarım, Real için işler yolunda gider" değerlendirmesinde bulundu.

Türk futbolcu ayrıca, yarın Anoeta Stadı&#8217;nda oynayacakları Celta Vigo maçının ligde kalmak açısından büyük önem taşıdığının altını çizerek, "Düşme hattından kurtulmak benim için en iyi uğurlama olacak" dedi.

Öte yandan Celta Vigo maçı, Nihat&#8217;ın dışında sezon sonunda ayrılması ve Liverpool&#8217;a geri dönmesi beklenen diğer bir futbolcu Şilili Mark Gonzalez için de Real Sociedadlı taraftarlara veda anlamı taşıyor.
 


gknky

gknky

Üye
güzel ya valla çok gurur verici bişi
 
ABC

ABC

Üye
vllarealle anlaşmış galiba umarım orada da böyle etkileyici oynayabilir
 
G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 6 2006, 01&#58;59 PM) [post=329440]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
güzel ya valla çok gurur verici bişi
[/b][/quote]


harbiden yaww cok gurur werici inş.yeni takımında da basarılı olup adından sık sık söz ettirir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
295
Kingmortall
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
407
TheLastWarrior
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
428
OttomaN TigeR
India
Cevap
0
Görüntüleme
467
India
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
357
Haydar


Üst Alt