Nexus 6P akıllı telefon kutu açma videosu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 6P akıllı telefon kutu açma videosu geldi
Google’ın yeni üst seviye Nexus modelinin kutu açma videosu yayınlandı…



Google’ın yeni akıllı telefon modelleri, geçtiğimiz ay sonunda düzenlenen etkinlikle gün yüzüne çıktı. Yeni akıllı telefonlar LG ve Huawei tarafından üretilirken, Nexus 5X ve Nexus 6P adları ile tanıtıldılar.

http://www.maxicep.com/resim/huawei-nexus-6p-.jpg

Huawei tarafından üretilen Nexus 6P, firmanın yeni üst seviye phablet modeli olarak gelirken, donanım özellikleri olarak da üst seviye bileşenler içeriyor.

Baktığımızda yeni akıllı telefon Huawei Nexus 6P’nin 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile geldiğini belirtelim. Bu akıllı telefonda yonga seti olarak ise 2Ghz dört adet Cortex-A57 ve 1.55Ghz dört adet Cortex-A53 olmak üzere sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 810 yer alıyor.

Ayrıca cihazda grafik işlemci de yonga setinden dolayı Adreno 430 olurken, 3GB sistem belleği içeren Hauwei Nexus 6P akılı telefon 32GB, 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile satın alınabiliyor.

Akıllı telefonun arka yüzünde 12MP kamera yer alıyor ve ayrıca Selfie kamerası da 8MP çözünürlüğünde geliyor. USB Type-C bağlantısı, parmak izi tarayıcısı ve 3.450mAh diğer önemli özellikle olurken, işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Bu yeni akıllı telefonun kutusunun içeriğini merak eden kullanıcılar için ilk kutu açma videosu da geldi. Bu yeni videoyu ise aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nexus 6P akıllı telefon kutu açma videosu geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: ilyas_0177


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence en çok satan Nexus modeli olarak karşımıza çıkacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: ilyas_0177


Üst Alt