Nexus 5X ile iPhone 6S arasında parmak izi okuma testi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 5X ile iPhone 6S arasında parmak izi okuma testi
Nexus daha hızlı parmak izi okuyor android farkı :sirit:


iPhone 6S ile Nexus 5X akıllı telefonlarının parmak izi okuma hızları karşılaştırıldı.


Eylül ayı bazı firmalar için oldukça hareketli geçti. Teknolojinin dev isimleri yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bunlardan biri LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P modellerinin tanıtımını gerçekleştiren teknolojinin dev ismi Google olurken, diğeri de 2 nci jenerasyon Touch ID ile gelen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinin tanıtımını gerçekleştiren Apple oldu.



Teknoloji dünyasında yeni ürünler hep birbiri ile kıyaslama yapılır. Bu karşılaştırmalar bazı kullanıcılar için önem arz etmekte, Hangi ürünün daha hızlı, daha sağlam veya daha sorunsuz olduğunu belirleyen karşılaştırmalardan biride LG Nexus 5X ile iPhone 6S arasında gerçekleştirildi. Bu iki model arasında yapılan testte hangi cihazın daha hızlı parmak izi okuduğu ortaya çıkarılmaya çalışılmış. Tanıtımı gerçekleştirilen iPhone 6S’in en dikkat çeken özelliklerinden biri ikinci nesil Touch ID teknolojisi idi. LG Nexus 5X’de gelişmiş parmak izi sensörü teknolojisi ile sunuldu. Bu iki cihaz parmak izi okuma testine girdi.

Bu iki cihaz arasında yapılan parmak izi okuma hızları karşılaştırılması YouTube kanalı üzerinden yayınlandı. Gerçekleştirilen bu test sonucuna göre Nexus 5X akıllı telefonun azda olsa iPhone 6S’den daha hızlı olduğunu görüyoruz. Bakalım ilerleyen dönemlerde gelen güncellemelerle iki cihaz arasında hız konusunda bir gelişme olacak mı?

Nexus 5X ile iPhone 6S arasında parmak izi okuma testi - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt