Nexus 5′in Sızdırılan “service Manuel” Üzerinden Doğrulanan Teknik Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 5′in Sızdırılan “service Manuel” Üzerinden Doğrulanan Teknik Özellikleri
Akıllı telefon meraklıları büyük bir heyecanla Google’ın yeni akıllısı Nexus 5‘i bekliyor. Arama motoru devi firma, kendi geliştirdiği Android işletim sistemi avantajını da kullanarak, tablet ve akıllı telefon modellerini fiyat/performans oranı olarak oldukça dikkat çekici olarak sunmakta.



Google‘ın Nexus 5 akıllı telefonu henüz resmi olarak duyurulmadı. Firmanın yeni Android sürümü Android 4.4 KitKat ile birlikte ilerleyen günlerde sunulması bekleniyor. FCC‘de çıkan görsellerden sonra, video olarak da Google‘ın Android 4.4 KitKat etkinliğinde ortaya çıkmıştı.

Şimdi de Nexus 4′ün “service manuel” yani servis kılavuzu sızdırıldı. Bu sızdırılan kılavuz üzerinden de bazı özellikleri de doğrulanmış oldu. Ayrıca bir tasarım resmi de bulunurken, sızıntı resimlerden ortaya çıkan görsellere benzediği görülmekte.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer; Nexus 5, 4.95″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 2.3Ghz dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, Adreno 330 grafik işlemci, 2GB RAM, 8MP OiS arka kamera, 1.3MPön kamera, 2.300mAh batarya gibi özelliklere sahip olacak.

Servis kılavuzuna göre Nexus 5, GSM, 3G, CDMA, Bluetooth 4.0 ve LTEdesteği yanı sıra NFC teknolojisine de sahip olacak. Ayrıca microUSB bağlantısı 16GB/32GB dahili veri kapasitesi ile gelecek.

Nexus 5′in sızdırılan “service manuel” üzerinden doğrulanan teknik özellikleri
 


0MG90

0MG90

Üye
Batarya az geldi biraz yaO özelliklere o batarya az gider bence
 
fk555897

fk555897

Üye
Günümüzde bu özelliklerdeki telefon sayısı çok.
 
Invoke

Invoke

Üye
Bence Nexus 4 kadar popüler olamayacak çünkü LG G2 uygun fiyatla geldi, ilerleyen zamanlarda fiyatı iyice düşerse nexus 5 o kadar da tercih edilmeyecektir. Yine güncellemesi stock androidi için tercih edilir tabi...
Bu arada buna da oıs koymuş lg.
 


Üst Alt