Newcastle Anelka haberini doğruladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SANCAR

SANCAR

Üye
    Konu Sahibi
Newcastle Anelka haberini doğruladı
İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'ın menajeri Graeme Souness, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka ile yakından ilgilendiğini söyledi.

Graeme Souness, İngiliz Sky Sports Televizyonu'na yaptığı açıklamada, Paris Saint Germain, Real Madrid, Arsenal, Liverpool ve Manchester City'nin eski futbolcusu Anelka'nın yalnızca iyi futbol oynamadığını, üstün niteliklere de sahip olduğunu kanıtladığını bildirdi.

Anelka konusunda topu kulüp başkanı Freddy Shepherd'a atan Souness, ''Bu konuda başkanı aramalısınız. Ben Anelka'nın hayranıyım, ancak parayı veren başkan'' dedi.

Forvetten Craig Bellamy ve Hollandalı Patrick Kluivert'i Blackburn Rovers ve Valencia'ya kaptıran ve oyuncu-kaptan Alan Shearer'a destek verecek bir oyuncu arayan Newcastle United için Anelka'nın bir öncelik durumuna geldiği yorumu yapılıyor.
 


useless84

Üye
kesinlikle alamayacaklar :eksi:
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
rüyalarında görürler anca
 
Quattro

Quattro

Üye
Anelkayı bu sezon alamazlar ama önümüzdeki sezon Emre + para verirlerse belki :D
 

vormound

Üye
zaten anelka da gıtmeyecegını acıkladı...
 

useless84

Üye
Abi ben futbolculara bu konuda hiç güvenmiyorum ates olmayan yerden duman cıkmaz ne yazık ki bu gibi haberler basımıza ortega ve serhat ta geldi galatasaray icin ise ribey'de aynı olay oldu adamlar bu tür haberler cıkınca burada olmaktan mutluyum diyor ve sonra işte olan seyleri goruyosunuz insallah anelka takımda kalır ve kafasında hicbir soru isareti yoktur!

Umarım anelka yıllarca burada olur, bizi basarıdan basarıya kosturur ve bende bu soyledigimin tutmamasına en cok sevinen kişi olurum
saygılarımla



useless84
18.07.2005
 
SANCAR

SANCAR

Üye
    Konu Sahibi
fener in ortega da canı cok yandı bence bunda her duruma kaersı tedbir almıslardır
 

specialist666

Üye
evet çok haklısın
 

don_juan

Üye
böyle futbolcu pskolojisini bozuyor ingiliz kluplerinin yaptıgıda bu zaten bunu herkes biliyor ve sizde biliyosunuzki anelkadan tam verim almamız lazım bu sezon
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
anelka psg deyken !
ben cm de fener e alaym dedm!
kariyerini risk e sokmak istemio demişti!
su aziz yıldrım buyuk adam ya!
koca cm ye ters geldi!
 
SANCAR

SANCAR

Üye
    Konu Sahibi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Fransız golcü Nicolas Anelka için Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptığını ve sarı- lacivertli kulüpten cevap beklediğini açıkladı.

BBC'nin internet sitesinde yer alan haberde Newcastle'ın Luis Boa Morte için teklif götürdüğü Fulham'dan ise olumsuz yanıt aldığı belirtildi.

Newcastle Menajeri Graeme Souness, İngiliz medyasından yer alan açıklamalarında Anelka'yı transfer etmek istediğini dile getirmişti.

Newcastle'ın başkanı Freddy Shepherd, kulübün resmi internet sitesinde bugün yer alan açıklamasında Boa Morte için Fulham'a, Anelka için de Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptığını ifade etmişti.

BBC, 27 yaşındaki Anelka'nın transferinin 10 milyon sterline mümkün olabileceğini belirtiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

India
Cevap
0
Görüntüleme
980
India
Love Prince
Cevap
3
Görüntüleme
2K
Love Prince
edi19
Cevap
6
Görüntüleme
5K
S'nek Valesi


Üst Alt