New York Polisinden Türk Gençlere Ödül

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
New York Polisinden Türk Gençlere Ödül



New York Polis Departmanı (NYPD), genç yaştaki öğrencileri kötü ortam ve alışkınlardan uzak tutmak adına yaptıkları sosyal faaliyetlerinden dolayı iki Türk vatandaşına ödül verdi.


NYPD Halkla İlişkileri Bürosu tarafından New York'ta her yıl düzenli olarak organize edilen Futbol Turnuva'sına katılan Türk Amerikan Spor Kulübü (TASC) Başkanı Süleyman Yılmaz ve New jersey Galatasaray Futbol Okulu Teknik Direktörü Şenol Küçükyılmaz, ödüle layık görüldü. Ödülü Göçmenlik Halkla İlişkiler Müdürü de La Torre'tan alan Yılmaz, TASC ile faaliyetlere başladıklarını şimdide Galatasaray Futbol Kulübü ile devam ettiklerini söyledi. Amaçlarının gençleri kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirten Yılmaz, kendisini ödüle layık gören NYPD yetkililerine teşekkür etti. Yılmaz, GS Futbol Kulübü ile faaliyetlerini artıracaklarını ve çocukların topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacaklarını ifade etti. 5 yıldır düzenlenen turnuvaya ilginin günden güne arttığını belirten Müdür Torre, genç yaştaki Türk vatandaşların bu tarz faaliyetlere girmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.


Teknik direktör Şenol Küçükyılmaz ise yeni futbolcuların yetişmesi ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi. Küçükyılmaz, NYPD'nin bu yıl organize edeceği Futbol Turnuva'sına GS okulu olarak katılacaklarını belirtti.
 
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Benzer Konular

azattt
Cevap
0
Görüntüleme
369
azattt
azattt
Cevap
0
Görüntüleme
320
azattt
Tuna-TR
Cevap
2
Görüntüleme
433
Jus7ice
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
755
Kingmortall


Üst Alt