NetQin AntiVirüs Paralı mı oldu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MTechnics

MTechnics

Üye
    Konu Sahibi
NetQin AntiVirüs Paralı mı oldu ?
Bugün NetQin Antivirüs 4 sürümü vardı virüs veritabanı güncellemedi.3,2 kurdum aynı bir link çıkıyor güncellemiyor.İngilizce 3 ayrı seçenek var cep nosu istiyor.:vur

deadlydesire

deadlydesire

Üye
aynen paralı olmuş kaldırdım bnde

watercity

watercity

Üye
evet bndede oyle oldu guncelleme dedm duruyor

JayJayyy

Üye
nerden vardınız bu sonuca.paralı filan değil.

MTechnics

MTechnics

Üye
    Konu Sahibi
3 seçenek var, 5 tl istiyor 1. seçenekte pro member olmak için.5800 var bende hatırlatayım.netqin 4 pro member olmayan ve sorunsuz güncelleme yapan varsa yazsın.zaten kendi forumlarında da açıklamışlar.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben biraz önce indirdim direk güncelledi...

JayJayyy

Üye
pro member zaten ücretli değilmiydiki.onun tek artısı anti lost yedekleme filan onlar aktifleşiyor.virüs database ikisindede aynı ama.

marjisalih

marjisalih

Üye
evt bende de ücret istiyor.

JayJayyy

Üye
bugün bendende istedi yok dedim:dparalı olmuş demekki.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ParaLı oLmuŞ...

serinaga

serinaga

Üye
ParaLı oLmuŞ...
:evet:

----------Eklendi @ 00:32:00 ---------- Yazıldı @ 00:22:51 ----------

Arkadaşlar manuel güncelleme için evet doğru paralı gibi görünüyor. Ben de umursamadım ve güncelleme yapmadım. Ama sanırım 1 ay dolmadan kendisi güncelleme yapmamı istedi bende evet dedim ve virüs DB'yi güncelledi ... Ama merak ettiğim bir konu bana ilk başta 42 adet şüpheli dosya olduğunu söyledi, güncelleyip tarama yaptı ama bir şey bulamadı ... Bu durum karşısında şüphelendim doğrusu, satın almam için fake'mi yapıyor, yada gizliden bir yerlere bilgi mi uçuruyor ??? Araştırıyorum ama bir sonuca ulaşamadım, güzel bir proğram, son derece başarılı ve hiç bir şeyi kaçırmıyor, herşeyi kontrol altında tutuyor, cihazı da hiç mi hiç kasmıyor, ama kendisi güvenilir mi acabaaaa ??? Bilgisi olan arkadaş var mı ...

mert9000

Üye
active kodu varmı

serinaga

serinaga

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt