Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NetQin AntiVirüs Paralı mı oldu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MTechnics
Üye
Konu Sahibi
NetQin AntiVirüs Paralı mı oldu ?
Bugün NetQin Antivirüs 4 sürümü vardı virüs veritabanı güncellemedi.3,2 kurdum aynı bir link çıkıyor güncellemiyor.İngilizce 3 ayrı seçenek var cep nosu istiyor.
deadlydesire
Üye
aynen paralı olmuş kaldırdım bnde
watercity
Üye
evet bndede oyle oldu guncelleme dedm duruyor
JayJayyy
Üye
nerden vardınız bu sonuca.paralı filan değil.
MTechnics
Üye
Konu Sahibi
3 seçenek var, 5 tl istiyor 1. seçenekte pro member olmak için.5800 var bende hatırlatayım.netqin 4 pro member olmayan ve sorunsuz güncelleme yapan varsa yazsın.zaten kendi forumlarında da açıklamışlar.
By_GaBLiN
Üye
Ben biraz önce indirdim direk güncelledi...
JayJayyy
Üye
pro member zaten ücretli değilmiydiki.onun tek artısı anti lost yedekleme filan onlar aktifleşiyor.virüs database ikisindede aynı ama.
marjisalih
Üye
evt bende de ücret istiyor.
JayJayyy
Üye
bugün bendende istedi yok dedim:dparalı olmuş demekki.
Arkadaşlar manuel güncelleme için evet doğru paralı gibi görünüyor. Ben de umursamadım ve güncelleme yapmadım. Ama sanırım 1 ay dolmadan kendisi güncelleme yapmamı istedi bende evet dedim ve virüs DB'yi güncelledi ... Ama merak ettiğim bir konu bana ilk başta 42 adet şüpheli dosya olduğunu söyledi, güncelleyip tarama yaptı ama bir şey bulamadı ... Bu durum karşısında şüphelendim doğrusu, satın almam için fake'mi yapıyor, yada gizliden bir yerlere bilgi mi uçuruyor ??? Araştırıyorum ama bir sonuca ulaşamadım, güzel bir proğram, son derece başarılı ve hiç bir şeyi kaçırmıyor, herşeyi kontrol altında tutuyor, cihazı da hiç mi hiç kasmıyor, ama kendisi güvenilir mi acabaaaa ??? Bilgisi olan arkadaş var mı ...