Nero BurnLite 10.0.10500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

velizrsln

Üye
    Konu Sahibi
Nero BurnLite 10.0.10500



Dünyanın en çok güvenilen dijital medya markalarından Nero'nun en yeni teknolojisine sahip CD/DVD/Blu-ray yazma yazılımının ücretsiz versiyonu olan Nero BurnLite sahip olduğunuz dosyaları CD veya DVD üzerine kaydetmenize, ayrıca hızlı ve güvenli CD/DVD kopyalama işlemleri gerçekleştirmenize olanak sağlayan, daha önce Nero Free ve Nero Lite olarakta bilinen bir program.

Veri diskleri oluşturmak ve disk kopyalama işlemleri gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz güçlü ve ücretsiz bir alternatif olan Nero BurnLite, gelişmiş Nero Multimedia Suite 10 yazılımının CD ve DVD'ler için basit olarak veri yazma ve disk kopyalama özelliklerine sahip bedava bir araç.

Not: Nero BurnLite (Bedava CD/DVD Kayıt ve Kopyalama Programı) programı Ask Toolbar yüklemesiyle birlikte gelmektedir, dilerseniz bu yüklemeyi kurulum sırasında iptal edebilirsiniz. Ayrıca programı kuracağınız Windows işletim sistemi özellikleri ve sürümleri itibari ile minimum olarak Windows XP SP3, Windows Vista SP1 veya Windows 7 olmalıdır.



Dosya Boyutu: 31,22 MB
Lisans: Ücretsiz
Dil: İngilizce
Platform: Windows XP/Vista/7
Limit: Yok



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
576
MAERKEK
Eren Değerli
Cevap
6
Görüntüleme
630
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
456
Eren Değerli


Üst Alt