Neredeyse Tamamen Çerçevesiz Ekrana Sahip Olan Yeni Vivo Telefonu Tekrar Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Neredeyse Tamamen Çerçevesiz Ekrana Sahip Olan Yeni Vivo Telefonu Tekrar Göründü
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan çerçevesiz ekranlı Vivo akıllı telefonunun bugün yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı.


İlk olarak, Vivo X30 olduğu iddia edilen oldukça büyük ekran paneline sahip çerçevesiz bir akıllı telefon ortaya çıkmıştı. Fakat daha sonradan bu yüksek ekran kasa oranına sahip olan Vivo akıllı telefonunun Vivo Xplay 7 modeli olduğu ortaya çıkmıştı. Merak edenler için bu cihazın en önemli özelliği inanılmaz derecede yüksek ekran kasa oranına sahip olmasıdır. Görüntülere bakıldığı zaman ciddi anlamda belkide akıllı telefonlar arasında ki en yüksek ekran kasa oranını sunacak bir cihazın bizi beklediğini söylememiz gerekiyor.

https://www.maxicep.com/vivonun-neredeyse-100-ekran-govde-oranina-sahip-yeni-telefonu-sizdirildi
Vivo'nun Neredeyse 0 Ekran Gövde Oranına Sahip Yeni Telefonu Sızdırıldı
Resimdeki telefon Vivo'nun geliştirdiği Funtouch arayüzünü kullanıyor gibi görünüyor. Vivo Xplay 7olduğu iddia edilen bu telefonun Xiaomi'nin Mi Mix ile 2016'da yaptığına benzer şekilde alt tarafta bir miktar daha fazla çerçeveye sahip gibi görünüyor. Büyük ihtimalle alt kısımda yer alan o küçük çerçeveye ön kamera konumlandırılacak.



Vivo'nun geçtiğimiz ay düzenlenen fuarda ekrana gömülü parmak izi okuyucusu bulunan bir akıllı telefonu resmi olarak sergilediğini biliyoruz. Bu sebeple bu akıllı telefonda da ekranın altında bir parmak izi okuyucusunun yer almasını bekliyoruz. Çok büyük olasılıkla bu çerçevesiz ekranlı telefon modelinde de OLED ekran paneli kullanılacaktır. Bu sebeple de yeni ekran altına yerleştirilen parmak izi okuyucusu donanımının kullanılması için bir engel bulunmuyor.

Geçen ay ortaya çıkan bazı raporlara göre Vivo Xplay 7 diye adlandırılan yeni cihazda 4K çözünürlüğesahip ekran paneli, Snapdragon 845 işlemci ve 256 / 512 GB dahili depolama alanı gibi oldukça üst seviye donanım özellikleri yer alacak.
Neredeyse Tamamen Çerçevesiz Ekrana Sahip Olan Yeni Vivo Telefonu Tekrar Göründü
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


Üst Alt