neo v ekran kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
neo v ekran kırıldı
telefonu camın üstüne düşürdüm çok da yüksekten düşmedi ama camda çatlak var. telefon çok ısınıyor. bunun ekranla alakası olabilir mi bilmiyorum. dokunmatikde sıkıntı yok gibi ama arada bi algılayamıyor. telefoncuya gösterdim 150 liraya yaparım dedi. yetkili servise mi versem yoksa telefoncuya mı karar veremedim arkadaşlar. telefonda rom olduğu için yetkili servisede vermek istemiyorum. ne yapsam bilemedim :angry:

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Rom 'u kaldır Orjinal Güncellemeye Getir Servise Gönder Telefoncunun Takacağı Ekran Çin Malı Ve Hiçbir Telefon Adam Akıllı Yapmıyor İçi Açıldıktan Sonra Düzen Tutmuyor Telefon Serviste Orjinal Parça Takılır

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
servis ne kadar sürede yapar hocam? telefoncu hemen cam gelirse hemen yaparım diyor. servis uzun sürer diye düşünüyorum

Samet.25

servis uzatır gibi telefoncuyada güvenilir mi bilinmez geç olsun güç olmasın diyosan servise ver bekleyemem diyosan telefoncuya ama telefoncuya verirken ileride çıkabilecek hatalarıda aklından cıkarma

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
rom'u kaldırmam şart mı? hiç uğraşmak istemiyorum. sıkıntı çıkarırlar mı ki?

Invoke

Invoke

Üye
rom'u kaldırmam şart mı? hiç uğraşmak istemiyorum. sıkıntı çıkarırlar mı ki?

Zaten garanti kapsamında değil ki? Rom sıkıntı olmaz herhalde, ama telefonuna orijinal romu yükleyip gönderebilirler haberin olsun.
Telefoncu tanıdık filan mı? Yoksa ben olsam güvenmezdim, geç olsun güç olmasın üsttede dendiği gibi =)

Takipçi Satın Al

Üst Alt