Nefes'in yüzbaşısı 'Dildo' oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Nefes'in yüzbaşısı 'Dildo' oldu
Geçtiğimiz sezon “Nefes / Vatan Sağolsun” adlı filmde canlandırdığı yüzbaşı rolüyle sinemaseverlerden tam not alan yetenekli oyuncu Mete Horozoğlu sezona damgasını vurması beklenen bir filmde rol alacak. Horozoğlu bu defa aksiyon dolu kahkaha bombası film “Vay Arkadaş – Manik Tik Dildo”nun yüksek egolu baştan çıkartıcı karakteri “Dildo”yu canlandırıyor.
Nefes'in yüzbaşısı 'Dildo' oldu

Mete Horozoğlu; Barakuda Film Production’ın macera ve kahkaha tufanı yaratacak “Vay Arkadaş – Manik Tik Dildo” adlı yeni filminde kadınları cezbeden oldukça iyi bir fiziğe sahip bu özelliğini kadınlara karşı daima koz olarak kullanan egosu yüksek kenar mahalle delikanlısı “Dildo”yu oynuyor. Daha önce canlandırdığı yüzbaşı rolünde muhteşem bir performans sergileyen Mete Horozoğlu; “Vay Arkadaş – Manik Tik Dildo”da can verdiği karakterle yeniden izleyicilerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.
Aksiyon – komedi filmi “Vay Arkadaş – Manik Tik Dildo”da rol alacak olan izleyicilerin yakından tanıdığı diğer oyuncular ise Demet Evgar Fırat Tanış (Tik) Ali Atay (Manik) Rasim Öztekin Pamela Spence Erdal Tosun Burak Sergen Fırat Doğruloğlu Bihter Dinçel Mustafa Üstündağ Bülent Çolak Onur Özcan Barış Başar.
Filmin yönetmenliğini Gümüş Genco Cümbür Cemaat Aile gibi beğenilen yapımlarla tanınan ödüllü yönetmen Kemal Uzun yapımcılığını ise Geniş Aile Sıcak Haneler Gümüş O.. Çocukları Kampüsistan gibi başarılı yapımlara imza atan Mahmut Kayımtu Ahmet Kayımtu ve Ziyad Candan tarafından kurulan Barakuda Film Production üstleniyor. “Vay Arkadaş – Manik Tik Dildo”nun müziklerini ise Multitap hazırlıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
456
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
2K
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
485
Doğuş Pertez
Cevap
2
Görüntüleme
5K
Mehmet


Üst Alt