Nedense Duygusallaştım Bugün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavizeybek

mavizeybek

Üye
    Konu Sahibi
Nedense Duygusallaştım Bugün
sabah uyanınca yaşadıklarımızın hepsinin bir hayal olduğunu anlamak kadar yıkıcı bir şey olmasa gerek
Ama yine de her ne kadar gerçekte olmasa denemenin faydası olsa gerek. Neyi mi? tabi ki hayalden öteye hissetmenin nasıl bir duygu olduğunu... Canan'a onu için için sevdiğini söylemeden onunla belki de esrarengiz bir dünya da gerçekte yaşayamadığınız duyguları aslında kendi oluşturduğunuz bir dünya da yaşama santıdır hayalden öteye hissetmek.
Hani Yüreğinizin kuytu bir köşesinde gizlenmiş bazı duygular vardır ya sizi alır götürür sevdanın uçsuz bucaksız diyarlarına hesapsızca size tek kelime bile etmeden... Hani bazen hissedersiniz ya bende birşeyler eksik diye nedense hiç bir zaman zamanında farkedemezsiniz o eksik olan şeyin aşk olduğunu... Hani bazı duygular sizi şiir yazmaya zorlar ya, musiki gibi bir gecede, alıp başını giden bir çift kuğu emsali; işte öyle bir edadasınızdır cananın ya da canın hayalini kurarken elinizdeki kaleminizle... Hani bazen en büyük korkunuz başarısızlıktır ya; başarsanız dahi korkarsınız belkide asla size ait olmayan bir şeyi kaybetmekten. Bazen de durağınıza uğramayan sevdalara inat sevmiyorum deseniz de aslında vuslatı olmayan bir hasretle deliler gibi seversiniz...
Zaman zaman ruhunuzu sevginin şefkatli ellerine teslim ettiğiniz an ihanete uğramış olduğunuzu anlarsınız ve bir uçurumun kenarına hayata meydan okurcasına dikilerek uçsuz bucaksız ufukları büyük bir hayranlıkla seyredersiniz ya işte o zaman tatlı tatlı esen bir meltem okşar ruhunuzu ve size herşeyin ne kadar anlamsız olduğunu fısıldar esasen hayat her ne kadar size anlamlı da gelse.... Hani bazen acımadan duygusuzca sırtınızı dönersiniz ya size sevda bahçesinden sunulan bir buket gül destesine umursamadan sırf gururunuza inat Ben aptal değilim teorisini ispatlamak için sonradan anlarsınız ki her insanda bir parça aptallık vardır... Hani bazen bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelir ya..... Hani bazen seyretmeye doyamazsınız ya ve onu her görüşünüzde kalbinizden ılık bir şeyler akıp ta ardından soğuk soğuk terlersiniz ya..... Hani bazen dünya da sizden iyisi yoktur ya bir melek gibisinizdir; Ta ki karşınızda ki size Azrail'in de bir melek olduğunu anımsatıncaya kadar.... Hani bazen masum bir sözü duymak için cananın ya da canın dudaklarından,onun gözlerinin içine bakarak sıcacık; uğruna neler feda etmezsiniz ki bu küçücük bir an için;

Eğer deniz maviyi
zümrüt ise yeşili anımsatmıyorsa
kurşuniye çalan
turkuaz kokulu çiçeklerin arasından
sedef dolu bir yürekle geçemiyorsanız
ve ağlarken sessizce
gözlerinizden yaş yerine
buram buram sevda Akıyorsa
Hani bazen ağlamakta güzeldir........

Hani bazen şaha kalkar ya içinizdeki duygular işte bende öyleyim son günlerde içimde <span style="color:#3333FF">MAVİ bir ZEYBEK </span>var beni şahlandıran

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
çok güzel...

tofy

Üye
çok güzel

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çok güzel bir yazı tebrik ederim..

Arasıra ben de duygusallaşıyorum böyle, bu tür yazılar yazasım geliyor fakat ben yazmak yerine düşünürüm, kendi kendime felsefe yaparım. Tabii ki bir parça beyaz peynir, yarım şişe de şarap eşliğinde...

Caine

Caine

Üye
Eğer deniz maviyi
zümrüt ise yeşili anımsatmıyorsa
kurşuniye çalan
turkuaz kokulu çiçeklerin arasından
sedef dolu bir yürekle geçemiyorsanız
ve ağlarken sessizce
gözlerinizden yaş yerine
buram buram sevda Akıyorsa
Hani bazen ağlamakta güzeldir........

abuvice

abuvice

Üye
Güzel mavi zeybek..Çoşmuşsun..

kalebakir

Üye
aşk acısından mı

mavizeybek

mavizeybek

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kalebakir &#064; Jan 8 2006, 10&#58;54 AM) [post=248149]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aşk acısından mı
[/b][/quote]

hayır ortaokul yıllarında yazmışım ama dün nedense paylaşma ihtiyacı hissettim

CK1991

CK1991

Üye
Sen aşık(mı)sın(?)

mavizeybek

mavizeybek

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(CK1991 &#064; Jan 8 2006, 02&#58;51 PM) [post=248427]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sen aşık(mı)sın(?)
[/b][/quote]

yok be nereden çıkarıyosunuz sadece bir duygu yoğunlaşmasıydı geçti gitti

crows

crows

Üye
vay be duygulara bakkkkk helal olsun

darkred

darkred

Üye
yazdıklarından ötürü tebik ederim seni gerçekten çok güzel bir yazı olmuş

ama hüzünlendim bian o duygusal yoğunluk galiba bugünlerde benim limanda ikamet ediyor

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
:alkis: Mavizeybek Süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt