Ne Kartal'a ne de Konya'ya yaradı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne Kartal'a ne de Konya'ya yaradı!
Beşiktaş, haftanın kapanış mücadelesinde konuk olduğu Konyaspor ile berabere kalarak evine 1 puanla döndü...










Süper Lig'de prestij mücadelesi veren Beşiktaş, Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Konyaspor Robak'la öne geçti, Quaresma penaltıdan bu gole cevap verdi. Kara Kartal Ernst ve Nobre oyundan çıktı, Necip çift sarıdan oyundan atıldı. Kümede kalma mücadelesi veren Konya'nın ümitleri ise yok denecek kadar azaldı. Beşiktaş'ta sakatlıklarının tedavileri süren Matteo Ferrari, Ersan Adem Gülüm, Hugo Almeida ve Bobo, Konyaspor karşısında kadroda yer almadı. Tayfur Havutçu, sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemeyen Guti'ye, bu maçta da ilk 18'de yer vermedi. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan ev sahibi ekipde ise karşılıklı sözleşmeleri feshedilen Abbas, Tazemeta, Montano ve Salibasic'den yoksun olarak sahaya çıktı.
Kupada Gaziantepspor'u eleyerek finale kalan ancak ligde prestij mücadelesi veren Kartal, ilk yarıda istediği futbolu sergileyemedi. Geçen hafta Kayserispor karşısında aldığı galibiyetle büyük moral bulan yeşil beyazlı ekip, 31. dakikada Robak'ın attığı golle skor avantajını eline geçirdi. Bu gol Konyaspor'un 596 dakikada sonra kendi sahasında kaydettiği ilk gol oldu. Golden sonra oyunu daha iyi parselleyen ve topu iyi konrol eden ev sahibi ekip bu etkinliğini devre sonuna kadar sürdürdü. Bu arada siyah beyazlılarda ilk yarıda sakatlanan Ernst yerini Aurelio'ya bıraktı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyun yavaş bir tempoda başladı. Siyah beyazlılar rakip kalede net fırsat yakalamakta zorlanırken, Konyaspor da zaman zaman geliştirdiği kontraataklarla tehlikeli oldu. 76. dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Zayatte topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktanın başına gelen Quaresma top ile Pavelek'i ayrı köşelere yolladı. 80. dakikada Beşiktaş 10 kişi kaldı. İlk yarıdan sarı kartı bulunan Necip, Konyaspor atağında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu skorla Konyaspor 22 puana yükseldi, Beşiktaş ise 44 puana yükseldi.
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Beşiktaş ligi kafasında bitirdi zaten.Bari gençlere şans versek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt