Ne dediyse doğrudur...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne dediyse doğrudur...
Ne dediyse doğrudur

İkinci başkan, basketbol takımının küme düşmesiyle ilgili olarak ise, "Dünyanın sonu değil" diye konuştu Gürsoy, Trabzon Başkanı Aktuğ'un, "F.Bahçe ayak oyunlarıyla şampiyon oluyor" sözlerine destek verdi.


Trabzon Başkanı Atay Aktuğ'un yaptığı açıklamalar Fenerbahçelileri kızdırırken, Galatasaray'dan destek gördü. Sarı-kırmızılı ekibin ikinci başkanı Ergün Gürsoy, "Atay Aktuğ benim dostum ve arkadaşımdır. Ne dediyse doğrudur. Ben de onun sözlerine katılıyorum" dedi. Aktuğ halka arzla ilgili bilgi vermek için gittiği Almanya'da, "Şampiyonluğun iki yolu var. Ya başarılı olursunuz ya da Fenerbahçe gibi bir takım ayak oyunları yaparsınız" demişti.

TAŞDELENLER'E GÖNDERME
Gürsoy, basketbol takımının küme düşmesiyle igili olarak ise, "Biz de her branşın bir sorumlusu var ve küme düşmede bu branşla ilgilenen arkadaşlar da suçludur" diyerek basketbol şubesi sorumlusu Derya Taşdelenler'i işaret etti. Senelerdir oyuncu verdikleri İÜSK'nın kendilerini yenmesinin düşündürücü olduğunu belirten sarıkırmızılı yönetici, "Zenci oyuncuların maliyeti ayda 2 bin dolardan 4 bin dolar yapıyor. Demek ki bir yerlerde hata yapılmış" açıklamasını yaptı.

MANŞETLERDEN İNMİYOR
Takımın küme düşmesinin medyada geniş yer bulmasını da anlayamadığını ifade eden Gürsoy şöyle konuştu: "Bu takım yıllarca şampiyon oldu. Bu kadar manşetlerde yer almadı. Küme düşünce iki gündür manşetlerden inmiyor. Bu dünyanın sonu değil, nasıl düştüyseler öyle çıkarlar." Dünkü forma tanıtımına katılan Ergun Gürsoy, yeni formalarla ilgili olarak, "Adidas bize uğurlu gelen bir forma. Bu formalarla 100. yılımızda şampiyon olacağız" ifadesini kullandı.
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Madem adidas ugurlu geliyor neden umbro ile anlasma imzalıyor sayın Gs yonetimi....
 

cosmokramer

Üye
bu tarz anlaşmalar adı üstünde şartlarda kimle anlaşılırsa ona göre imzalanır, uğura göre değil:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt