Nasıl Laptobum Kasar Ya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Laptobum Kasar Ya !!!
TOSHİBA SATELLİTE L850 - A851 tabletim var

İ5 3210M İŞLEMCİ
AMD RADEON 1 GB 7670M EKRAB KARTI

4 GB RAM

3MB CACHE ....

BU ÖZELLİKTEKİ LAPTOP GTA 4 TE NORMAL MODDA VE 1024''768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE BİLE KASIOR NEDENİ NEDİR NETTE İZLİOM BU ÖZELLİKTEKİLER CANAVAR GİBİ :( NEDENİ NEDİR

istisna97

istisna97

Üye
Gta 4 un genel sorunu baska bir oyunda deneyiniz

Samet.25

Patch filan yap kasma sorunu gitmesi icin vardi bi ara boyle yama yada patchler

mrbilgisayar

Üye
eğer bilgisayarınız çift ekran kartı taşıyorsa (ati-intel gibi) bazen ati ekran kartı tamamen inaktif oluyor ve bilgisayar sadece intel ekran kartını kullanıyor. bu durumda bilgisayarınıza windows 7 veya windows 8 64 bit işletim sistemi kurup dizüstü bilgisayarınızın sitesindeki ekran kartı sürücülerini kurmadan sadece UnifL kurmanız gerekir. probleminiz bu şekilde çözülecektir

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
eğer bilgisayarınız çift ekran kartı taşıyorsa (ati-intel gibi) bazen ati ekran kartı tamamen inaktif oluyor ve bilgisayar sadece intel ekran kartını kullanıyor. bu durumda bilgisayarınıza windows 7 veya windows 8 64 bit işletim sistemi kurup dizüstü bilgisayarınızın sitesindeki ekran kartı sürücülerini kurmadan sadece UnifL kurmanız gerekir. probleminiz bu şekilde çözülecektir

win8 pro 64 bit kullanıom şu uniflL nedir nerden kurulurevt 2 ekran kaartı var yurtdışındN almışım laptobu

mrbilgisayar

Üye
google a unifl yazın çıkar daha önceki ekran kartı sürücülerinizi kaldırmanız gerekiyor fakat sıfırdan işletim sistemi kurmadan çalışmayabilir çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için gpu-z programını kullanabilirsiniz

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
win8.1 kullanıyom
samsung np550p7c-t03tr kullanıyom gta4te kasma yok path olmadan