N99i tanıtımı ve görüşler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyatur

isyatur

Üye
hı bu telefonu almayın o kaçak malı türkiyeye soktuunda uydudan senin telefonu kilitliyolar çünkü telefonunun türkiyeye kaydı olmadıından 4 yada 5 ay sonra kilitleniyior ve yapılmasıda imkansız telefoncuya götürürsen polise sölüyorlar

hayalho

Üye
bence gusel tel kullanıyom 1 seneden berı kendım aldım çinden daha bı arızasını gormedım süper tel

gabico

gabico

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın telefon süper hemde çift hat herşey var telefonda hem cep telefoncuay gidip ben türk malı yaptırdım bilip bilmeden konuşmayın örneğin ben nokia n95 8gb sini gördüm 250 ytl ye ne farkı var sadece çin malı emin olabilirsiniz ki çinliler bütün ülkelerden daha iyi beceriyor bu işi

isaekrem

Üye
bence de güzel. kullananlar memnun

zahid12

zahid12

Üye
arkadaşlar bence bu telefonu cepe fazla para vermeyenler alabilir sorunlu diyosunuz süper diyosunuz özellikleri güzel nokia kendi yapsa 900-800 ytl olur nokia kazıklıyor finlandiyaya gittim nokia üretimyerine n95 kaç para diye sorun bakıyım cevabı 400dolar oda 650 ytl ediyo gidin bir bakın saf türkler avrupadan geliyo mal mal alıyoz pahalıya bence çin malı alın ucuza alın nokia almayın bakın nokianın orjinal fiyatları nasıl düşcek
ben bu yazıyı herşey para diyenler için yazdım ona göre

schumici

schumici

Üye
arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın telefon süper hemde çift hat herşey var telefonda hem cep telefoncuay gidip ben türk malı yaptırdım bilip bilmeden konuşmayın örneğin ben nokia n95 8gb sini gördüm 250 ytl ye ne farkı var sadece çin malı emin olabilirsiniz ki çinliler bütün ülkelerden daha iyi beceriyor bu işi

arkadaşlar bence bu telefonu cepe fazla para vermeyenler alabilir sorunlu diyosunuz süper diyosunuz özellikleri güzel nokia kendi yapsa 900-800 ytl olur nokia kazıklıyor finlandiyaya gittim nokia üretimyerine n95 kaç para diye sorun bakıyım cevabı 400dolar oda 650 ytl ediyo gidin bir bakın saf türkler avrupadan geliyo mal mal alıyoz pahalıya bence çin malı alın ucuza alın nokia almayın bakın nokianın orjinal fiyatları nasıl düşcek
ben bu yazıyı herşey para diyenler için yazdım ona göre

çok hemde çok yanlış düşünüyosunuz. orjinal n95 8gb ile çin malı aynı mı ALLAHını seversen:nono:
bu dandik telefonlara o parayı vermeyin 300 verip 6 ayda yenisini alacağıma 900 veririm 5 yıl kullanırım sizce hangisi daha hesaplı

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Bence bu telefonu üreten Nokia değil..Resmi sitesinde öyle bir telefon görmedim...
Bu telefon bencede sahte...İnsanları bu şekilde kandırıyorlar...

schumici

schumici

Üye
Bence bu telefonu üreten Nokia değil..Resmi sitesinde öyle bir telefon görmedim...
Bu telefon bencede sahte...İnsanları bu şekilde kandırıyorlar...

doğrusun birader telefon sahtenin önde gideni bildiğin dandik çin malı parayı sokağa atmanın en çabuk yolu

umutumut13

umutumut13

Üye
sahtenin ötesi nokia teli üstünde adı var die toplatmaya başlamış bazı yerler garanti veriyor ama nokia işe el attı bozulursa çöpe atarsınız

deniz-17

deniz-17

Üye
yanlış düşünüyon kardeş:nono:

bence süper tlf tek kusuru pro. yüklenmemesi

zamanında böle demişim ama şimdi sonuna kadar kendimi kınıyorum almayın böle şeyleri ben dersimi aldım:agla:agla:agla

cellat_man

Üye
<a href=" src=" " width="600" height="100"></a>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt