Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 Yeni Versiyon Lütfen Yardım !!!!
Sponsorlu Bağlantılar
BuuLuuT
Üye
Konu Sahibi
N95 Yeni Versiyon Lütfen Yardım !!!!
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)
Nokia software updater ile yükleyebiliyorsun nokia sitesini bi ziyaret et yazılım bölümünden programı indir ve yükle, adımları izle ,fakat laptop da yapmanı öneririm ,elektrik bu ne zaman gider belli olmaz,,
BuuLuuT
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür Ederim
Programı Ilk önce Laptopuma Indirip Sonra Tel. Ime Aktarıcam Yani
enigma
Üye
hayır be aslanım
programı indirecen
bilgisayarına kuracaksın
telefonun sarjını doldurup sarja takılı halde usb kablosunu takacaksın simkartın takılı ve tercih genel seçili olacak
sonra masaüstündeki ikona tıklayarak programı çalıştıracaksın o önce telefonunu bulacak sonra update varmı yokmu ona bakacak sonra var diyecek sen ileri tuşuna basacaksın ve bekleyeceksin olay bu. 114 mb lık bir dosya indirecek
hata falan olursa korkma birkaç defa yeniden denersin
bende güncelleştirme başarısız demişti ve açılıştaki nokia yazısı kalıyordu tel kapanmıyordu 3-4 denemeyle teli zor kurtardım önceki sürümde ama bu sürümü yağ gibi yükledim. kablon sağlam usb portu sağlam olsun bide başka uygulama (winamp,mediaplayer, oyun, ve virüs programı varsa kapat) kullanma
BuuLuuT
Üye
Konu Sahibi
yükledim cok tesekkür ederim arkadaşlar
yardımlarınızdan dolayı
telefon hızlandı kendine geldi walla
enigma
Üye
bir işe yaradığım zaman okadar çok seviniyorum ki anlatamam sanki senin tel benim tel walla:
hayırlı olsun.
tugyen
Üye
ya arkadaşlar 1 haftadan beri ugrasıorm nokia software updater i yukluorm ama v12 ye cıkartıyo ama bn v20.0.015 e cıkmasını istiorum nokia software updater in de v 1.4.14 olması gerekio ama bn bi turlu indiremedm yardımcı olursanız ...sevinrm tskkrler
canciger321
Üye
v 11.0.026
01-11-07
rm-320
nokia n95 (68.01) bendebu sürüm var ben yenisini bulaıyom nokianın sitesinde bile yardımcı olurmusunuz lütfen
YENİ FIRMWARE V.20.0.015
13-11-07
RM-159
Nokia N95(02.01)
kocar_1
Üye
s.a arkadaşım ben versiyonu yükseltmek istiyorum ama bazı sitelerde telefonun dili ingilizce olduğunu söylüyorlar bana bu konu hakkında bilgi verirsen sevinirim n95için
bhrm88
Üye
iyi günler n95 telefon kullanıyorum son derece de memnunum. v 20.0.015 13-11-2007 rm-159 nokia n95 (02.01) kullandığım versiyon bu . sitenizde gördüm versiyon ne demek bilmiyorum sizlerden bilgi almk istiyorum , bu kullndığım versiyondan daha yükseği mevcut mu?
--------------- Ekleme ---------------
iyi günler n95 telefon kullanıyorum son derece de memnunum. v 20.0.015 13-11-2007 rm-159 nokia n95 (02.01) kullandığım versiyon bu . sitenizde gördüm versiyon ne demek bilmiyorum sizlerden bilgi almk istiyorum , bu kullndığım versiyondan daha yükseği mevcut mu?
almina13
Üye
arkadaşlar yeni versiyonu yuklerken telefonum dondu
nokıa yazısı çıkıyor ne yapmalıyım acil yardımcı olurmusunuz
Samsunspor
Emekli Yönetici
hiç birşey yapma bekle , bu uyarıyı verir bu normaldir sadece bekle
almina13
Üye
ama ekran ın ışığı yok nezamn duzelir
Samsunspor
Emekli Yönetici
ne zaman düzelir bilmiyorum ama versiyon yüklemede bu durumlar oluyor hiç dokunmamak gerekiyor bi süre daha bekleyin derim ben .
almina13
Üye
teşşekkur ederim umarım duzelir
Samsunspor
Emekli Yönetici
Rica ederim , bu durum normal . fakat açılmazsa sorun var demektir . İnşallah düzelir.
utkucan95
Üye
v 14.0.001
19-02-08
RM-159
Nokia N95 (95.01) bende bu var nokia software updater dan aratıyorm ama son sürüm de bu olarak gösteriyor halbuki yni sürüm cıkmıs napmam grek??