n95 8gb ( kutusunda)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saldavor

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb ( kutusunda)
s.a arkadaşlar , cihaz yurtdışından gelmiştir.tüm kayıdı pasaportum üzerine yapılmıştır.
cihazın tüm aksesuarları içinde mevcuttur. eksik bir parçası yoktur.
telefonda ve sistemde hiç bir sorun yoktur.
menü dili ingilizcedir.isteyen türkçeye özel çeviri yapabilir.
telefonda çok az yıpranma görülebilir.5 ay kullandım.şuana kadar bir sorun çıkarmadı.
fiyatı: 500 ytl. takas düşünmyorum.. .:sn:

salkin

salkin

Üye
a.s. kardeş sanırım tekrar kayıt dısı kaldı cihazın.kalmadıysa bıle yakında kalcak.cunku pasaportla açma sınırlı oluo.500 çok istiosun bence.

--------------- Ekleme ---------------

saten.normalde garantili olanları bile 600_700 arasında gidio.yanlış anlama amacım ilanı yıpratmak deil.sadece açıklama ihtiyaci hissettim.

saten.normalde garantili olanları bile 600_700 arasında gidio.yanlış anlama amacım ilanı yıpratmak deil.sadece açıklama ihtiyaci hissettim.almayı dusundum basta ama fiyatı baya yuksek tutmussun..

saten.normalde garantili olanları bile 600_700 arasında gidio.yanlış anlama amacım ilanı yıpratmak deil.sadece açıklama ihtiyaci hissettim.almayı dusundum basta ama fiyatı baya yuksek tutmussun... En fazla 300 e falan gider bence.

saten.normalde garantili olanları bile 600_700 arasında gidio.yanlış anlama mesajım ilanı yıpratmak deil.sadece açıklama ihtiyaci hissettim.almayı dusundum basta ama fiyatı baya yuksek tutmussun... En fazla 300 e falan gider bence.

saten.normalde garantili olanları bile 600_700 arasında gidio.yanlış anlama mesajım ilanı yıpratmak deil.sadece açıklama ihtiyaci hissettim.almayı dusundum basta ama fiyatı baya yuksek tutmussun... En fazla 300 e falan gider bence.

butch

butch

Üye
garantili olsa alırdım 2.el garantisiz almak hemde 500 lira vermek büyük risk bence..

salkin

salkin

Üye
fiyatı düşersen düşünürüm almayı.

erfc20

erfc20

Üye
aklınız varsa bu tele elinizi sürmeyin

salkin

salkin

Üye
kardeş ben de n82 war dusunursen gorüşelim.

haylazz79

haylazz79

Üye
770 tl ye sıfırı vereyim

salkin

salkin

Üye
nerden acaba link koyda destekli olsun :oke:

salkin

salkin

Üye
770 e sıfırını nerden buluosun onu ogrenmek istedim.siteden falansa dıe link koy dedim.

haylazz79

haylazz79

Üye
ben satıyorum kapıda ödeme ile Kargo ile gönderilir iletişim için [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...