N9 hakkinda birkaç sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
N9 hakkinda birkaç sorum var
1. n9 da usb otg özelligi mevcut mudur?

2. döndürme sensörü ayarlarini nereden kapatiyoruz?

3. debian da çalisan bir program n9 da çalisir mi? (dosbox)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim. acikcasi otg olmamasi biraz hayal kirikligi oldu benim icin. n900de bile mevcut.

pRime.

pRime.

Üye
n9'da otg için uğraşıldı ancak ne durumda bilmiyorum.

pRime.

pRime.

Üye
debian tabanli isletim sistemi, acikcasi yapilmasi mumkun. ugrasan olmamis belli ki.
denendi ancak olmadı diye biliyorum. ayrıca n9'un yazılımının büyük kısmının kaynak kodu kapalı. bundan dolayı da olmamış olabilir.

murattiy

murattiy

Üye
Androidde istediginiz gibi custom romlar yapip kok dosyalarina rahatlikla erisebilirken kendine has imzalama yontemi nedeniyle harmattan bin dosyasini modifiye yapamiyoruz.meegoyu seviyorum ama cok nokia gelistirmeye son verdigi sistemi tamamen gelistiricilere acsa ne guzel olur

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Androidde istediginiz gibi custom romlar yapip kok dosyalarina rahatlikla erisebilirken kendine has imzalama yontemi nedeniyle harmattan bin dosyasini modifiye yapamiyoruz.meegoyu seviyorum ama cok nokia gelistirmeye son verdigi sistemi tamamen gelistiricilere acsa ne guzel olur

çünkü android onlarca marka için çıktı. meego ise nokia n9 modeline özel. bence de madem bıraktı bu işletim sistemini, tüm kaynağını açsaydı çok iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt