N85 Fm verici..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedi

Üye
    Konu Sahibi
N85 Fm verici..
Arkadaşlar N85 telefonumda fm vericiyi bir türlü kullanamadım. Arabamda yer alan radyodan boş bir kanalı ayarlayıp fm vericiyide aynı frenkansa ayarlıyorum ve aktif ediyorum ardındanda müzik çalardan müzik açıyorum ama bir türlü radyomda çalmıyor, bir çok kanalda denedim, boş olanda dolu olanda,araba radyosunda,cep telefonu radyosunda ama bir türlü yapamadım bu işin bir püf noktası mı var.?yapabilen varsa bilgi verirse sevinirim.

bu konu ile ilgili bir kaç başlık forumda mevcut fakat hiç biri çözüme kavuşmamış ve telefon modelleri farklı ondan dolayı yeni başlık açtım.

Kullandığımız hat ile ilgili şebeke ayarı gerekli mi acaba

• Beğen
Tepkiler: simabao

ufuk321

Üye
bn kullanıorm gayet güzel bazen cızırtı gelsede hiç bir problem yok allaha şükür

simabao

simabao

Üye
Bende bi deniyim bakıyım. İzlenimlerimi paylaşırım.

sedi

Üye
    Konu Sahibi
her türlü yolu denedim ama malesef 1 cm den bile çalıştıramadım. n85 te çalıştırabilen var ise bilgi verebilirmi.? ona göre servise götüreceğim arkadaşlar.

ufuk321

Üye
bn çalışıtırıorm arabada fln çok güzel oluo çakmaklık görevi görüo

jeki01

jeki01

Üye
selam. telefonum N79 ben çoğu zaman kullanıyorum bir sorun yok.
N85 deki duruma bilmiyorum.

nişancı_08

Üye
bende n85 almak için nasıl tel die yorumları okudum bu fm verici için tr si yok diolardı yani dışarda avrupa ülkelerinde var ama tr için uyumu yok diolardı ama bazı arkadaşlarımız acabilmiş nasıl olduysa :oke:

dnz_52

dnz_52

Üye
Slm ben N85 kullanıyorum ve fm verici özelliği calısıyor sadece istanbulda boş frekans bulmak zor oluyo o yüzden hısırtılı calısıyor ve arabayla hareketli oldugunuz için bir süre sonra boş frekans dolu oluyor.. benim tavsiyem teyibinin kaset çaları varsa su kaset adaptörlerden kullanman nası olsa ses cıkış jakı var. ve ses cok daha kaliteli olur..

ebuyukdemirci

Üye
Şehirler arası yollarda çok güzel oluyor. Ben çok seyahat ettiğimden sık sık kullanıyorum. Önce telefonunu boş olduğunu bildiğin bir frekansa ayarla sonra radyodan arama yaptır.Bana göre bu şekilde daha kolay kullanacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt