N80 İNTERNET PAYLAŞAMAMA(sorun çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

karanliktaki

Üye
    Konu Sahibi
N80 İNTERNET PAYLAŞAMAMA(sorun çözüldü)
Arkadaşlar nokia n80 kullanıcısıyım. Bir zamanlar hacklemiştim hellocarbide gibi bir yöntemle. Şİmdi olaylar şöyle gelişti. Vodafone kullanıcısıydım sim kartım taa telsim zamanından kalma 14 yıllıktı. Bu sim kart ve telefonumla cepneti bilgisarımda bluetooth ağı kurarak veya joikuspotla paylaştırıyordum. Sonra pttcelli duydum ve hattımı pttcelle taşıdım. Yeni sim kart verdiler eskisi 3g yi bile desteklemiyordu bu destekliyor diye sevindim bile. Ama gel gör ki bir türlü interneti paylaştıramıyorum bluetooth ağı kurmaya çalıştığımda hata 734 ppp protokol hatası diyor ppp ayarını yapıyorum bu sefer başka hata veriyor bir türlü paylaşmıyor. Joikuspotsa bağlantıyı paylaştırdım diyor pc den bağlanıyorum joikuspot ağına ama yine hareket yok. Bu sorunu nasıl çözeceğiz fazla imkanım yok adsl pahalı iş başvuruları filan hep bu yavaşta olsa cepnet vb. yollarla çözüyordum. Şimdi internetten kopuk kaldım. Bu arada belki işe yarar diye fabrika ayarlarına döndürdüm telefonu oda işe yaramadı nasıl yapacağız bu işi?
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Juki Spot la Paylaşilmiyormu? Hem Hangi Cihazlar Bağlanacak?
 

karanliktaki

Üye
    Konu Sahibi
Sadece laptop üzerinde harici bluetooth cihazı olan win7 yüklü bir pc
 

karanliktaki

Üye
    Konu Sahibi
n80 de wifi var ama joikuspot işe yaramıyor nedense bende anlamadım. ezspot n80 uyumlu değilmiş.
 
Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yada Fabrika Ayarlarına Dönüp Hattının İnternet Ayarlarını Baştan İndirip Dene
 

karanliktaki

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına döndüm ayarları yaptım cepten internete bağlanıyor arkadaşın androidl telefonundan interneti paylaştı bile hatta internet var ama benim cep telefonu bir türlü paylaşmıyor.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence Yeni Cihaz Vaktınız Geldi :hmmm
 

karanliktaki

Üye
    Konu Sahibi
taş gibi hala n80 im sayısız kez düşmesine sinirlenip bi kaç kez bir yerlere fırlatmama rağmen sorun sim kartla alakalı herhalde pttcell sim kartı değişen tek faktör.Sorunum bugün rastlantısal olarak çözüldü. İnterneti paylaştıramama ne sim karttan ne de telefondan kaynaklı. Sorun win7 sürücü güncellemesiyle çözüldü. Bluetooth cihazını çıkarıp tekrar taktım sonra çevre aygıtı yükleniyor derken güncellemeleri kontrol edip yükledi ve tamam. Bir sorun daha tarihe gömüldü. Bu arada n80 ni 7 yıldır kullanıyorum bozulana yaptıramayasıcaya kadar da kullanmaya devam.
 
Ahmetali98

Ahmetali98

Üye
bağlandığın bağlantı noktasına bak.ben avea lıyım.avea internet le paylaşıyo.wap gprs le olmaz.tel n79
 


Üst Alt