yalnız bir sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum ben nokianın orjinal temalarınıda silmek istiyorum onları nasıl silerim çünkü kullanmadığım bir çok tema var ??
denemek isteyen bidaha o temayı yüklememeyi göze alsın buna çözüm lütfen
tamam hafıza kartından sildik bunun için çok teşekkür ederim ama bi sorun var. ben bi kaç temayı yanlışlıkla telefon hafızasına yüklemiştim. veyüklediğim o temaları kullanmıyorum. aynı işlemi yapıp silmeye çalıştım ama telefon hafızasında zaten private diye bi klasör yok. bunun için ne yapmam gerekir bir çözüm var mı???
nokia c5-03 (5800 dan farkı yok yaa ben öyle biliyorum![]()
private ve sys klasörlerine erişim ve müdahale için teli hacklemelisin yapamam diyorsan format at uninstall tarzı bir iki pro vardı galiba şuan aklıma gelmiyor bi araştır istersen

arkadaşlar 6120 classic teki orjinal temaları nasıl silebiliriz zira uygulama yöneticisinde görünmüyor![]()
istemediyim temalari hafiza kartindan nasil silebilirim nokia e71 benim telefonum
- - - Eklendi - - -
bu nokia e71 de olmazmi
ama telefonun hackliyse ve uygulama yöneticisinde göremyorsan kaldıracağın temayı; x-plore ile (ki aşığım bu programa) hangi hafızadaysa tema o hafızadaki private/10207114 klasöründe sonra temaların oradan silebilirsin bunları yaptıktan sonra private/10202dce klasörünün içindekileri hepsini sil. Hackli dimi telefonun?