N73 te tema silme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ilyasazdamur

Üye
çok teşekkürler ya çok işime yaradı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
temayı kaldıramda n silemessin.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
yedeklemeden format atmayın

yckoc2004

Üye
muRTah'tan alıntıdır.

1 - Telefonu PC ye data kablosunu kullanarak bağlayın.
2 - "Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
3 - PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip ->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın.
Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
4 - PC den, My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
5 - Şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
6 - Her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
7 - Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.
8 - Telefonunuzu güvenli bir biçimde çıkarın (PC den ayırın)
9 - Boş tema galerisinin keyfini sürün

Bu yöntemi 3250 telefonumda denedim ve kusursuz çalışıyor. Telefonumu çıkardıktan (PC den ayırdıktan) sonra telefonda "temalar" klasörünü açtım ve sildiğim tüm temalar gitmişti.
Diğer telefonlar için "10207114" ana klasörü farklı isimde olabilir. Yapmanız gereken şey "Import" alt klasörünü içeren klasörü bulmaktır.

Aynı yöntemle kaldırılamayan ya da kaldırıldı gösterilip telefonu her kapayıp açtığımda hafıza kartındaki uygulama yüklenemiyor hatayı veren uygulamalara nasıl adapte edebiliriz [email protected] cevap yazabilirsen sevinirim selamlar kolay gelsin....

grandcannon

Üye
evet bulamayan arkadaşlar için telefondan araçlar-dosya yöneticisine gelin ordan find(bul) kısmına private yazın bulacaktır. ordan da tek tek açıp import yazılı bütün klasörleri silin ,fakat nokia nın orjinal 4 temasını silemedim bunu bilen birisi varsa yazarsa sevinirim..

infernus_1905

infernus_1905

Üye
arkadaşlar araçlar>uygulama göneticisinden herşeyi halledebilirsiniz .silmek istediğiniz temayı bulup silin hepsi bu

speeds

speeds

Üye
klavyene sağlık kardeş valla bizi bi dertten kurtardın

dehliz

Üye
Silemeyenler için....

Beyler azonce ılkdefa farklı bı tema yukledım ve sırf denemek ıcın kaldırıp kaldıramıycagıma bakdım bende.. ve ewt kalkmadı ılkınde ... uygulama yonetıcısınden denedım ustelık... Fakat farkettım ki
önce kendı temalarınızdan farklı bır temayı uygulayıp daha sonra uygulama yonetıcısınden kaldırıcaksınız .. ıkı dk once denedım sorun yok... selametle..
:oke:

karcı

Üye
en iyi çözüm telefona format atmak
bu şekilde hiç tema kalmaz

merto şeker

Üye
telefonda araçlara gir orda dosya yönedicisi var orda bul temayı sonra c tuşuna basarak kaldır o kadar uzun işi yok byy ofluu

--------------- Ekleme ---------------

paarton uygulama yöneticisi

hpeksen

Üye
Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] .

bilgileriniz için teşekkür ederim ancak gizli dosya ve klasörlerin açık olduğundan emin olmama rağmen üstteki klasör yok.. ne yapmam gerekiyor..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] .

bilgileriniz için teşekkür ederim ancak gizli dosya ve klasörlerin açık olduğundan emin olmama rağmen üstteki klasör yok.. ne yapmam gerekiyor..

E~private~import~10207114 de ordan hallet

maximete1

Üye
ben nokia 6120 classic kullanıyorum;aynı durum benim de başıma geldi,yüklegğim temaları silemedim.Çareyi telefondaki bilgilerimi PC Suit de bilgisayara yedekleyip telelefona format atıp bilgisayardan tekrar telefona aktararak buldum.tecrübe edildiği için rahatlıkla tatbik edebilirsiniz.Not:Bilgisayardan tekrar telefona bilgileri aktarırken istemediğiniz temaları silmeyi unutmayınız.

Bargnani

Üye
cok tesekkurler gercekten cok isime yaradı

LimePie

LimePie

Üye
çok çok saol klavyene sağlık

suleymanatban

Üye
muRTah'tan alıntıdır.

2 - "Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
3 - PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip ->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın.
Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
4 - PC den, My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
5 - Şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
6 - Her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
7 - Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.

Bu yöntemi 3250 telefonumda denedim ve kusursuz çalışıyor. Telefonumu çıkardıktan (PC den ayırdıktan) sonra telefonda "temalar" klasörünü açtım ve sildiğim tüm temalar gitmişti.
Diğer telefonlar için "10207114" ana klasörü farklı isimde olabilir. Yapmanız gereken şey "Import" alt klasörünü içeren klasörü bulmaktır.

emegine saglık süpersinn

dj_fethi

dj_fethi

Üye
yada daha kolay bişey var eğer temaları hafıza kartına yüklediyseniz hafıza kartınızı programsız bir telefona takıp (örneğin samsung) muRTah kardeşimizin de dediği gibi 10207114 > Importa girin orada değişik sayılarda klasörler var her klasörde bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası var oradan istediğiniz temayı silin...bu kadar kolay!

ultranova

ultranova

Üye
arkadaşlar dediğiniz gibi temala silinmiyor:)..ama yolunu söleyeyim....telefonunuzda secman programı lazım öncelikle ama.pprogramı kurulu ise işlem basit.önce secman dan turn plate onn deyip programdan çıkın.bu private(özel) erişime kapalı olan dosyalara erişimi sağlayacaktır.explorer programnda private a girin.uzun rakamla ve harfli isimili olan klasöerlerden içinde mbm ve skin olan dosyalalrı olanları bulun.hangi tema olduğunu mbm dosyasını tıklayıp görebilirsiniz.sonra hangisini silmek isterseniz direk o klasörü silin.işlem tamam..kolay gelsin..ama unutmayın işlem bitince secman dan tekrar turn plate off yapın.sistem dosyalarına erişim kapanacaktır bu sayede tekrar....

babakonda15

Üye
yaw yaptım bnde ama sadece bazılarının ismi yazıo dierlerinde sadece themepackage yazı0 ismi yazmıo ayar dosyasındada ColPal=536876799 0ScreenSaver=DateTimeIdlePath=ScreenText= hepsinde bu yazıo biri yardımcı olsn

paşabahçe

Üye
muRTah'tan alıntıdır.

arkadaşım bu yöntemle temaları sildim silmesine Allah razı olsun yalnız şimdi bununla beraber başka bir sorun çıktı bu yöntemle sistemden sildiğim temaları geri yükleyemiyorum bana format atma dışında bir çözum sunacak arkadaş yok mu? ilgilenen arkadaşlara şimdiden şükranlarımı arz ederim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt