N73 te tema silme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
çok lazımdı saol

alishen_19

Üye
N73 sıkıntı arladaşımda da vardı klasörü silerek sorun çözüldü.. Ayrıca tema silinmesi konusunda bende sorun yaşıyorum... Telefonumun markası Nokia 6220 classic. Acaba tema silme sorununu nasıl giderebilirim. Şimdiden teşekkürler.

aLone

aLone

Üye
konuyu hortlatmış gibi olcam ama sağol çok işime yaradı:D

ilter25

ilter25

Üye
KARdeş çok sağol teleefondan nerdeyse bu temalar yüzünden soğumuştum çok sağ olbide relefonda görükmeyen programlar var onlar içinde bir şey yaparsan seviniriz

erkut77

Üye
çok teşekkürler arkadaşlar nokia 6120 clasic kullanıyorum ve işe yaradı çok sağolun bi arkadaşımın söylediği gibi neredeyse telefondan soğumuştum tema silememe konusu yüzünden süpersiniz :oke: yalnız bir sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum ben nokianın orjinal temalarınıda silmek istiyorum onları nasıl silerim çünkü kullanmadığım bir çok tema var ??

MUHAMMET45

Üye
aynısını yaptım kardeş sağol güzel silindi ama bir sorun var bu işlemi uygulayınca aynı temayı bidaha kuramıyoruz benim silme sebebim hafıza kartından temayı silip telefon hafızasına kurmaktı ve sildim tel hafızasına kuramıyorum :( denemek isteyen bidaha o temayı yüklememeyi göze alsın buna çözüm lütfen

faruk006

Üye
n73 de dediklerinizin aynısını yaptım hiçbir tema silinmedi nerde yalnış yaptım bilemiyorum yardım

okanigo

Üye
4. adımı anlamadım daha doğrusu bulamadım pc suite fle manager girdim ordan hafıza kartına gizili dosyaları göster yaptım ama karşıma gelmedi

okanigo

Üye
hafıza kartına giriyorum ama hidden folder diye bir şey bulmadım

--------------- Ekleme ---------------

4 - PC den, My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin bulamıyrum pc suite kullanıyorum dosya aktarımına griyorum gizli klasörü göster diyorum ama bir türlü hidden folder diye birşey göremedim yardım edin

gokhanbilge123

Üye
çok teşekkürler bu engin bilgileriniz için çok işime yaradı.

caferoof

Üye
Arkadaşlar telefonu pc ye baglamaya filan gerek yok.. Menü/yüklemeler/Uygulama yoneticisi var sizce ne işe yarıyo ordan her temayı bulup silebilirsiniz Ayrıca telefondaki her sildiginiz programı ordanda silin setup ları orda kalıyo.. Umarım yardımcı oldum kg

aslanpart

Üye
bende yüklediğim temaları kaldıramıyorum bunu pc ye bağlamadan telden silmenin bir yolu yokmu acaba

ececeee

Üye
tamam hafıza kartından sildik bunun için çok teşekkür ederim ama bi sorun var. ben bi kaç temayı yanlışlıkla telefon hafızasına yüklemiştim. veyüklediğim o temaları kullanmıyorum. aynı işlemi yapıp silmeye çalıştım ama telefon hafızasında zaten private diye bi klasör yok. bunun için ne yapmam gerekir bir çözüm var mı???
nokia c5-03 (5800 dan farkı yok yaa ben öyle biliyorum :)

waycell

waycell

Üye
tamam hafıza kartından sildik bunun için çok teşekkür ederim ama bi sorun var. ben bi kaç temayı yanlışlıkla telefon hafızasına yüklemiştim. veyüklediğim o temaları kullanmıyorum. aynı işlemi yapıp silmeye çalıştım ama telefon hafızasında zaten private diye bi klasör yok. bunun için ne yapmam gerekir bir çözüm var mı???
nokia c5-03 (5800 dan farkı yok yaa ben öyle biliyorum :)

private ve sys klasörlerine erişim ve müdahale için teli hacklemelisin yapamam diyorsan format at uninstall tarzı bir iki pro vardı galiba şuan aklıma gelmiyor bi araştır istersen

ececeee

Üye
private ve sys klasörlerine erişim ve müdahale için teli hacklemelisin yapamam diyorsan format at uninstall tarzı bir iki pro vardı galiba şuan aklıma gelmiyor bi araştır istersen

çok teşekkür ederim.. teldeki temalar uygulama yöneticisinden siliniyomuş. o işi hallettim ama şimdi de yer imlerini silemiyorum. neyse burası bunun konusu değil :):):)

waycell

waycell

Üye
c5 kullaniyorsun galiba silmek istedigin yer iminin ustune gelip secenek>yer imi yoneticisi>sil diyorsun islem tamam

xtrem06

xtrem06

Üye
arkadaşlar 6120 classic teki orjinal temaları nasıl silebiliriz zira uygulama yöneticisinde görünmüyor :(

az-maraz

az-maraz

Üye
istemediyim temalari hafiza kartindan nasil silebilirim nokia e71 benim telefonum

- - - Eklendi - - -

bu nokia e71 de olmazmi

Havvali

Havvali

Üye
arkadaşlar 6120 classic teki orjinal temaları nasıl silebiliriz zira uygulama yöneticisinde görünmüyor :(

Orjinalleri silemezsin kabullenmek gerekir onlarla yaşamayı...

- - - Eklendi - - -

istemediyim temalari hafiza kartindan nasil silebilirim nokia e71 benim telefonum

- - - Eklendi - - -

bu nokia e71 de olmazmi

Valla bu konu 1 yıl sonra nasıl kaldırdın bilmiyorum kardeşim :D ama telefonun hackliyse ve uygulama yöneticisinde göremyorsan kaldıracağın temayı; x-plore ile (ki aşığım bu programa) hangi hafızadaysa tema o hafızadaki private/10207114 klasöründe sonra temaların oradan silebilirsin bunları yaptıktan sonra private/10202dce klasörünün içindekileri hepsini sil. Hackli dimi telefonun?

Takipçi Satın Al

Üst Alt