N73 te tema silme problemi

Konu Sahibi
N73 te tema silme problemi
Merhaba Maxicep kardeşliği ;

Benim sorunum telefona gayet güzel tema program yüklüyorum özelliklede tema fakat sonra o temadan bunaldığımda ve yeni temalar için yer açmaya çalıştığımda uygulama yöneticisinde silmek istediğim temalar ve diğer birçok tema görünmüyor temalardan c tuşuna basıp silmeyi denedim oda sonuç vermedi telefonuda formatlamak tüm verilerimin birikimlerimin kaybına sebep olacağından birşeyde yapamıyorum bu konuya ilişkin göremediğim temalarımı silebilmem için ayrıca bir program varmıdır yoksa telefonun yazılımında izlenecek birkaç yöntemle bu sorunu çözebilirmiyim? Lütfen bana yardım ediniz, zamanımın kısıtlı olması nedeniylede bu konu daha önce açıldıysa lütfen bağışlayınız tüm foruma bakma fırsatım malesef olamadı.

Saygılarımla

Tepkiler: fkaya025

vavuli

Üye
muRTah'tan alıntıdır.

1 - Telefonu PC ye data kablosunu kullanarak bağlayın.
2 - "Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
3 - PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip ->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın.
Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
4 - PC den, My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
5 - Şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
6 - Her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
7 - Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.
8 - Telefonunuzu güvenli bir biçimde çıkarın (PC den ayırın)
9 - Boş tema galerisinin keyfini sürün

Bu yöntemi 3250 telefonumda denedim ve kusursuz çalışıyor. Telefonumu çıkardıktan (PC den ayırdıktan) sonra telefonda "temalar" klasörünü açtım ve sildiğim tüm temalar gitmişti.
Diğer telefonlar için "10207114" ana klasörü farklı isimde olabilir. Yapmanız gereken şey "Import" alt klasörünü içeren klasörü bulmaktır.

Konu Sahibi
Çok ama çok teşekkür ederim size sayenizde gereksiz yer tutan silmek için 1 aydır uğraşıp neyse silinmiyor sanırm diyerek kadere razı olduğum işe yaramaz temalarımdan kurtuldum vakit ayırdığınız ve kıymetli yardımınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Saygılarımla

vavuli

Üye

Rica ederim bendede ayrnı şekilde yer tutuyodu boşu boşuna

AYNEN BENDEDE APEY TEMA VARDI YAVAŞLATIYORU TEL. SİLMESİDE UZUN SÜRDÜĞÜ İÇİN HAFIZA KARTININ SYSTEM BÖLÜMÜNDEN SİLDİM KOLAY 1 DK BİLE SÜRMÜYOR

Ben tema yuklediqimde hafıza kartım takılı diildi peki ben nası kaldırıcam temaları? yardımcı olursanız çok svinirim.

Konu Sahibi
eyvahlar olsun ne olur bana yardım edin yalvarıyorum 10207114 adlı dosyayı sildim yanlışlıkla daha sonra yeniden oluşturmaya çalıştım ama olmuyor telefon kabul etmiyor ve hiçbir temayı yükleyemiyorum hafıza kartına format atamam 2 gb hafıza kartı 13243596086045860438 tane dosya var içinde program oyun önemli programlar ve dökümanlar işle ilgili mp3ler resimler videolar cabası ne olur yardım edin bana çıldıracağım yoksa aglaagla mahvoldum ya elimde kalacak bu telefon offfagla

vavuli

Üye
karda format atmak zorundasın o zman yenilenebilir yedeklerini al önce

Konu Sahibi
10207114 adlı klasörü ve importu geri getirmeyi başardım daha önce tele hiç yüklemediğim bi tema yükledim oldu klasör geri geldi temada yüklendi ama benim tüm derdim sevgili vavuli'nin vermiş olduğu orijinal nokia temalarını yükleyebilmek tekrardan tüm derdim bu ne olur yardım edini ediniz.

vavuli

Üye

ayn sıkıntı bendede vardı format başka çaresi yok

jokeroo

Üye
Selam Benim Bi Sorum Olacaktı

Benim N73 üm Var Buna Hertürden Uygulama Yükledim Tabi İşe Yaramayanları Kaldırdım... Ama Telefonu Diyelimki Kapatıyorum

Açıldığında Direk Yükleniyor Diyor...

Sonrada Böle Yazıyor
Telefonda Güvenilmeyen Yazılım Bulundu Yüklemek için uygulama yöneticisine gidin diyor...

Uygulama yöneticisine gidip o dosyayı Buluyorum Yükleyi seçiyorum YÜKLEMİYOR DOSYA BOZUK YÜKLENEMİYOR diyor... Bu dosyada Daha önceden yükleyipte kaldırdığım bi uygulama.. mesela DviX i yükledim Sonra Kaldırdım Ya... Ama telefon açıldığında Dvix yükleniyor dio Ama yüklenmio.. YANİ UYGULAMA YÖNETİCİSİNDEN KALDIRMIYORUM!!

Yani Listenin En üstünde

SmarfFlahs Die bi pgogram var yüklenmedi yazıor Yüklemeye çalışıorum Yüklenmiyor Silmek için Zaten Seçenek Yok Kaldır Die bi seçenek var Ama o yüklenmiş uygulamalarda Çıkıo.. Yüklenmemişlerde Çıkmıo... Yani bu uygulamayı kaldıramıorum.. Ne Zaman Telefonu Açsam 15 Dk boyunca yükleniyor die bekletio sonrada yüklenmio : Ne olur Yardım.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN NE OLUR...

Nbrmoruq@hotmail.com

Adresine Bi Mail atın Allah rızası için Bu sorun deli etti beni...LÜTFEN Bİ MAİL ATIN ÇÖZÜM BULUN Yapamıyorum Ne Olur....

musber53

Üye
çokkk iişime yaradı çok teşekkküürrr

bende de temayı yukluyorum sonunda yüklenemiyor diyor neden? n73 için??

rocken

Üye
dostlarım meraba peki bu yöntemi x-plore gibi programlardan yapamıyormuyuz? private diye bi klasör görünüyor gizli olarak ama içine girilmiyor ne yapabiliriz?

arkadaşlar o yöntemler çok uzun ve bazen basarısız olunabılıyor yontem bende telefonunuzun menüsüne gelin araçlarda uygulama yöneticisine gelin sileceğiniz temayı bulun ve silme tusuna basın bu kadar basıt ben denedım oldu. Saygılarımla... Bi teşekkürü çok görmeyin ltfn...

ARKADAŞLAR temayı CEPTENDE SİLME ŞANSINIZ VAR
(ÖNCELİKLE SİLMEK İSTEDİĞİMİZ TEMANIN SİS DOSYASI DOSYA YÖNETİCİSİNDE OLMALI VEYA MESAJ KUTUSUNDA)
*SİLMEK İSTEYECEĞİMİZ TEMA UYGULAMA YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKMÜYOR VE BİZ BUNU SİLMEK İSTİYORUZ
*AMA TEMANIN SİS DOSYASI MESAJ KUTUSUNDA VEYA DOSYA YÖNETİCİSİNDE BULUNUYOR
*SİLMEK İSTEDİĞİMİZ TEMANIN SİS DOSYASINI BAŞTAN YÜKLÜYORUZ
*YÜKLEME BİTTİKTEN SONRA UYGULAMA YÖNETİCİSİNE GİRİYORUZ VE SİLMEK İSTEDİĞİMİZ TEMA UYGULAMA YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKÜYOR
*SONRA SİLMEK İSTEDİĞİMİZ TEMAYI UYGULAMA YÖNETİCİSİNDEN SİLİYORUZ
*UYGULAMA YÖNETİCİSİNDEN SİLDİKTEN SONRA TEMALARDAN SİLİNMİŞ OLUYOR
*ARTIK İSTEMEDİĞİNİZ TEMA SİLİNMİŞTİR
*SONRA İSTEMEDİĞİNİZ TEMANIN SİS DOSYASINI SİLİYORUZ
*ARTIK İSTEMEDİĞİNİZ TEMA TELEFONDAN KALKMIŞTIR
NOT:EĞER BİR TEMA YÜKLEMEK İSTİYORSANIZ TEMA YI YÜKLEDİKTEN SONRA SİS DOSYASINI SİLMEYİN!EĞER SİLERSENİZ TEMAYI BEĞENMEDİĞİNİZ DURUMDA SİS DOSYASI OLMADIĞI İÇİN YUKARIDAKİ İŞLEMLERLE (TELEFONDA) TEMAYI SİLME İŞLEMİ YAPAMAZSINIZ!
----------------------------------------------------------------------------------------------
BU UYGULAMAYI ŞAHSEN BEN NOKIA N73 TELEFONUMDA DENİYORUM VE OLUYOR
----------------------------------------------------------------------------------------------
matrak67_zngldk@hotmail.com

kazmak

Üye
kardeş ne kdar teşekkür etsem az harikasın saoLL (:

efrosini

Üye
yaa ben de telefonuma tema yüklemiştim bi kaç tane bazılarını da sildim uygulama yöneticisinden ama bazıları uygulama yöneticisinde görünmüyorlar kaldıramıyorum sizin dediğiniz gibi pc ye bağlayıp silmeye çalıştım ama Import klasörünü bulamıyorum bu nedenle de öyle de silemedim please yardım edinnn ya bide ben temanın sis dosyasını silmiştim ne yapcammm??

luupuus

Üye

valla süpersin