n70 mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

MobiLe_ManiA

Üye
    Konu Sahibi
n70 mesaj sorunu
<P>selam arkadaşlar.daha 4 günlük sıfır aldığım telefonda böyle bir sorun yaşamak canımı fazlasıyla sıktı. olay şudur: cihazla dün mesaj attım arkdaşlarlar örneğim 5 kişiye attıysam 2-3 kişiyle karşılıklı mesajlaşabiliyoruz ama bir sorun yok.Fakat diyerlerinden cevap bir türlü gelmiyor.bu sabah teli bir açıp kapıyorum 4 yeni mesaj... hepside dün yollanmış.</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>Başka bir olay dün akşam mmc kartı değiştirdikten sonra(alaksı varmı yokmu bilmiyorum ) mesaj merkez ayarlarım silindi.Ne alakaysa yeniden yapılandırdım bende...</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>Ama bu silinme işlemi olmadan öncede belirttiğimi 1 kere yapmıştı... nedendir sizce? teşekkürler</P>

Kod:
konuya moderatör cevabı: anladığım kadarıyla sorun sizin hafıza kartında
telefonun mesaj ayarlarından diğer kısmına gelin ve gelen mesajları telefon hafızası seçin
mesajlarınız hafıza kartı seçildiğinde hafıza kartının değişmesiyle mesajmerkez numarasının
değişmesi normal. Ayrıca diğer bi durum olarak yüklediğiniz programlar (örn: mumsms) kontrol edin
Exalans

Exalans

Exalans

Üye
cevap işinize yaradımı ?

MobiLe_ManiA

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkürler.2 dışarı çıkmıştım kusura bakmayın cevap atamadım.Dediğiniz olay dışarıda aklıma geldi.yaptım.bir daha numarayı istedi girdim.Ondan sonra sorun ortadan kalktı.Mesajları tel.hafızasına yönlendirdim.kapadım açtım ,aklıma gelen bütün işlemleri yaptım.Mesaj gönderdim,aldım sorun ortadan kalktı gibi.Fakat şu anda garibime giden olay mesela bana dün yollanan mesajın telefonun açık olduğu halde elime ulaşmaması.Bugün kapayıp açınca gelmesi.Sizce buda aynı sebepten mi kaynaklanmakta? artık devam eder mi?(telefon daha sıfır hiçbir program-oyun-tema vb.şey yüklenmedi)

ayrıca mmc kartımda bir sorun yoktur değil mi? 1gb kingston aldım 5-6 tane mp3 albümü attım 200 tane filan resim var hiç başka sorunum yokda..

teşekkürler tekrardan

Exalans

Exalans

Üye
bende n70 kullanıyorum anladığım kadarıyla telefonunda bi hayli mesaj var telefon belli bi sms sayısından sonrasını alamıyor bu sms lerin boyutuna göre değişir ortalaması 700 veya 1500 sms arasıdır

MobiLe_ManiA

Üye
    Konu Sahibi
170-200 değil , 17-20 arası sms vardı:) Şimdi akıl yürütmeyle şuna vardım.Ben dün akşam orjinal programları kendi 64 mblık karttan yedeklemek için 3-4 kere mmc kartları çıkartıp taktım.Bu esnada da kanımca sms ayarları gitti geldi gitti geldi gitti geldi :) Arkadaşlarda o esnada mesaj yolladıysa tel gelen mesajları askıya aldı.Çünkü ayarlar yapılı değildi. kapa-aç yapınca da mesajları almayı kabul etti? Ne dersiniz böyle birşey olmuş olabilir mi?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sadece belirtmek istedim. N70 veya benzeri symbian telefonlarda mesaj kapasitesi hafıza ile sınırlıdır. Yani Se. k750 ws cihazlarda olduğu gibi belirli bir limit yoktur :spr

Konuya gelecek olursak yardımım dokunmayacak belki ama exalans hocam ilgileniyor. :)

Exalans

Exalans

Üye
Sadece belirtmek istedim. N70 veya benzeri symbian telefonlarda mesaj kapasitesi hafıza ile sınırlıdır. Yani Se. k750 ws cihazlarda olduğu gibi belirli bir limit yoktur :spr

Konuya gelecek olursak yardımım dokunmayacak belki ama exalans hocam ilgileniyor. :)

dostum dediğin son derece doğru symbianlarda hafıza ile sınırlı aynısı bende düşüyodum ama benim gibi çok mesajlaşan arkadaşlar bir mesela benim n70 de gelen kutusu 2000 eyaklaştığında arkadaşın dediği gibi telefonu kapatıp açtıkça mesajlar toplu geliyor sanırım işlemciyle alakalı bi durum

Exalans

Exalans

Üye
170-200 değil , 17-20 arası sms vardı:) Şimdi akıl yürütmeyle şuna vardım.Ben dün akşam orjinal programları kendi 64 mblık karttan yedeklemek için 3-4 kere mmc kartları çıkartıp taktım.Bu esnada da kanımca sms ayarları gitti geldi gitti geldi gitti geldi :) Arkadaşlarda o esnada mesaj yolladıysa tel gelen mesajları askıya aldı.Çünkü ayarlar yapılı değildi. kapa-aç yapınca da mesajları almayı kabul etti? Ne dersiniz böyle birşey olmuş olabilir mi?
dostum olabilir ama 1gb ben denememiştim hafıza kartındada sorun olabilir sorun yeniden olursa diğer hafıza kartını(64 lük) onda denemni tavsiye ederim

MobiLe_ManiA

Üye
    Konu Sahibi
dostum olabilir ama 1gb ben denememiştim hafıza kartındada sorun olabilir sorun yeniden olursa diğer hafıza kartını(64 lük) onda denemni tavsiye ederim

evet dediğiniz mantıklı ama mesajda tel hafızasına geçtim şu anda sorun yaratacığını zannetmiyorum.İlginize çok teşekkür ederim tekrarlanırsa buradan iletirim

recaner

Arkadaşlar, ustalar;
Geçen gün N70 telefonumda mesajların birikmiş olduğunu gördüm. Mesajlarım hafıza kartımdaydı(512 Kingston). 650 civarı bi mesaj sildim. fakat gönderilmiş mesajlar silindiği halde duruyordu tekrar sil komutunda da hiç bir eylem vermiyordu ben de telefonu kapatıp açtım. onlarda silindi. Ardından mesaj çektim ana bi de baktım ki mesaj gönderiliyor diyor ama hareket yok 10 dk geçti hala gönderiliyor dedi baktım telde kasmamış. teli kapatıp açtım sonra ne göreyim tüm mesaj ayarları sıfırlanmış. düzelttim mesajı gönderdim gitti. bi mesaj daha yazdım o da giden kutusunda kaldı. mesaj yerine gitti bundan eminim çünkü cvp geldi fakat bende gitmedi diye gösteriyorduy silemedim de sonra yine teli kapatıp açtım gönderildi dedi fakat yine mesaj ayarları sıfırlandı. ne yapmalıyım.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kardeş konuyu hortlatmışsın =) biraz bekle yardımcı olacaklardır

cesur cocuk

Üye
benim n70 telefonum var içinde 1gb hafıza kartı var hafıza kartındaki gelen mesajları göremiyorum mesajları açıyorum gelen kutusu yazıyor ama mesajlar yok lütfen bi yardım

6630nokia

Üye
arkadaşlar bnde nokia 5800 var mesaj problemi yaşıyorum gelen mesajlar karışık geliyor diğer mesajlarla karışıp geliyo saçma sapan şeyler yazıyo format atmama rağmen sorun hala var ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim yardımcı olabilecek arkadaşlar msn adresimi ekleyebilirler [email protected]

sedat_17

sedat_17

Üye
Teli guncelleyin bndede 1 kere yaptı bida ypmadı 2000geck sms var ve hala sorun yk

Takipçi Satın Al

Üst Alt