MobiLe_ManiA
Üye
n70 mesaj sorunu
<P>selam arkadaşlar.daha 4 günlük sıfır aldığım telefonda böyle bir sorun yaşamak canımı fazlasıyla sıktı. olay şudur: cihazla dün mesaj attım arkdaşlarlar örneğim 5 kişiye attıysam 2-3 kişiyle karşılıklı mesajlaşabiliyoruz ama bir sorun yok.Fakat diyerlerinden cevap bir türlü gelmiyor.bu sabah teli bir açıp kapıyorum 4 yeni mesaj... hepside dün yollanmış.</P>
<P> </P>
<P>Başka bir olay dün akşam mmc kartı değiştirdikten sonra(alaksı varmı yokmu bilmiyorum ) mesaj merkez ayarlarım silindi.Ne alakaysa yeniden yapılandırdım bende...</P>
<P> </P>
<P>Ama bu silinme işlemi olmadan öncede belirttiğimi 1 kere yapmıştı... nedendir sizce? teşekkürler</P>
<P> </P>
<P>Başka bir olay dün akşam mmc kartı değiştirdikten sonra(alaksı varmı yokmu bilmiyorum ) mesaj merkez ayarlarım silindi.Ne alakaysa yeniden yapılandırdım bende...</P>
<P> </P>
<P>Ama bu silinme işlemi olmadan öncede belirttiğimi 1 kere yapmıştı... nedendir sizce? teşekkürler</P>
Kod:
konuya moderatör cevabı: anladığım kadarıyla sorun sizin hafıza kartında
telefonun mesaj ayarlarından diğer kısmına gelin ve gelen mesajları telefon hafızası seçin
mesajlarınız hafıza kartı seçildiğinde hafıza kartının değişmesiyle mesajmerkez numarasının
değişmesi normal. Ayrıca diğer bi durum olarak yüklediğiniz programlar (örn: mumsms) kontrol edin
Exalans
Şimdi akıl yürütmeyle şuna vardım.Ben dün akşam orjinal programları kendi 64 mblık karttan yedeklemek için 3-4 kere mmc kartları çıkartıp taktım.Bu esnada da kanımca sms ayarları gitti geldi gitti geldi gitti geldi