N-Gage Arena Yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
N-Gage Arena Yenilendi


Nokia`nın yarı telefon, yarı oyun konsolu N-Gage platformu için özel olarak geliştirilen ve N-Gage hayranlarını bir araya getiren N-Gage Arena sunucusunda çeşitli yenilikler yapıldı. Yeni özellikler arasında oyuncular için pek çok faydalı yenilik bulunuyor.


Nokia, N-Gage Arena`nın 40.000`den fazla üyesi için N-Gage Arena sunucusunun yeni bir sürümünü tanıttı. Yeni 2.5 versiyonu, mevcut hizmetlerin revize edilmesi gibi bir çok yeni özelliği ve fonksiyonu içeriyor. N-Gage Arena üyeleri, adresinden yeni sunucuyu ücretsiz olarak yükleyebiliyorlar.

N-Gage Arena sunucusunun yeni özellikler arasında Halka Açık Grup Sohbet, Arkadaş Oylaması ve Kayıt Mesajları bulunuyor. Kullanıcılar sunucu ile grup sohbetlerine katılabiliyorlar. 7 gün 24 saat hizmet veren sohbet odaları tüm N-Gage üyelerine açık bir şekilde bulunuyor. Sıralandırma tabloları sayesinde kullanıcılar kendi skorlarını görebiliyor ve aynı zamanda diğer kişilerin skorları ile karşılaştırma imkanına sahip olabiliyorlar. Ayrıca kayıt mesaj özelliği sayesinde kullanıcılar önemli gelişmelerden anında haberdar oluyorlar.

Pek çok yenilik ve geliştirme
Arkadaş Listesi`nde yer alan online durum göstergeleri arkadaşınızın şu an oyun oynayıp oynamadığını gösterecek şekilde geliştirilmiş olup daha fazla bilgi içeriyor. Aynı zamanda Halka Açık Grup Sohbet ortamında kimlerin yer aldığını da belirtiyor. Sunucunun kullanıcı arabirimi ve menü yapısı, Web sitesi ile aynı paralellikte olması konusunda güncelleniyor ve kullanılabilirliği geliştiriliyor. Yeni ikincil ikonlar gösterge ve ana içerik alanına kısayol şeklinde ana menüye eklenmiş bulunuyor. İçerik ise ipuçları, püf noktaları ve fotoğraflar konusunda geliştirilmiş. Ayrıca sunucu navigasyonu, alarm bildirimi, başlangıç deneyimi ve seçenek yönetimi konusunda tüketici deneyimini kolaylaştırmak amacıyla değişiklikler yapılmış.

Nokia yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada,"N-Gage Arena tüketici hizmetimizin entegre bir parçasıdır. Eşsiz bir mobil online oyun topluluğudur ve bizler onu daha da geliştirmek konusunda çok heyecanlıyız. Yeni sunucu yazılımı tüketici deneyimini geliştirecek ve operatörlere tüketicilere yönelik içerik yaratma konusunda yeni olanaklar sunacak" dediler.

N-Gage QD cihazları için yeni sunucu yazılımı sadece İngilizce olarak yapılmış bulunuyor. Nokia tarafından yapılan açıklamaya göre N-Gage oyun konsoluna yönelik 21 dildeki ek uyarlamalar bu sene içinde gerçekleştirilecek.
(Hürriyetim)
 


orcoon

Üye
Bu haber ilginizi çekiyorMu????

 
ibonline

ibonline

Üye
n-gagemiz yokki
 

orcoon

Üye
200-350 YTL çokmu??

Al birtane oyun oyna...olmadı koy arabana mp3 player olsun....
;;)
 
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
orcoon abi benim kafadan yaa :D :iyi:
 

orcoon

Üye
Eywallaaah! böyle güzel n-gage dedimmi duruyor herşey!!! aha şimdi bide p900 yaptım kendime! eee? ne oldu? yok olmuyor...n-gage siz olmuyooor!!! onun usb bağlantı portu dünyaya bedel uaşağum!!!!
 

chawush

Üye
doğru söze daha ne söylenebilirki:D 8)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
n gage alacağıma psp alırım daha iyi..


Tabi arada fark var.. ;)
 

chawush

Üye
psp ile mesajda çekersin sen.! :P
 
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Ben k750'i den sıkılınca alcam bi tane n-gage :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt