myphone 2.40 yeniiiiii version!

Sponsorlu Bağlantılar

Latturk

Latturk

Üye
    Konu Sahibi
myphone 2.40 yeniiiiii version!

Yükleme:
1: ilk önce myphone 2.30 u yükleyin trial deyin ve çıkın!
2:X-plorer i açıyoruz ve rardan çıkan
4CD11BFC07C2B3FDA63D7EFF9DE2AE15 dosyayı kopyalayın
3:C:\Private\101fd693\EB62125B59B4D4502AAD417849F472 51 klasorun içine yapıştırıyoruz.Üzerine yaz diyoruz.
4: Myphone açıyoruz ve oldumu ;)) ve çıkıyoruz.Daha sonra
5: myphone 2.40 ı yüklüyoruz.
Hayırlı olsun...

2.Yükleme Yönetemi

1:
ilk önce myphone 2.30 u yükleyin trial deyin ve çıkın!
2:MyPhone_unsigned__Patch_Measma_DsisPDA bu dosyayı yükleyin!
3:
myphone 2.40 ı yüklüyoruz.
Hayırlı olsun!!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: acule, mekanik, mama12 ve 7 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:

:türkiye1:

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
sertifika hatası diyor kardeş netcez

Latturk

Latturk

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikaliycan ! Formda sertifika nasıl yapılır ile ilgili bi çok konu var arama butonunu kullanırsan bulabilirsin! :)

1eren1

1eren1

Üye
bu arayüz 1. türkçemi 2. telefonun kasıyomu yardımcı olurcan sevinirim kardeşim

bu arayüz 1. türkçemi 2. telefonun kasıyomu yardımcı olurcan sevinirim kardeşim

ressam58

ressam58

Üye
arkadaşlar bu proğramın Jar uzantılı olanı varsa lütfen bana bilgi verin.samsung jet kullanıyorum.

sado826

sado826

Üye
2.30 yükledim ama zamanı bitti artık ne kadar triale bastıysam yaa bunu bir çözümü yok mu yapamadan 2.30 zamanı bitti :S

ceycey1970

Üye
1ci yöntemde c lasöründe private içinde yazdığın 101fd693 dosyası oluşmuyor, ikinci yöntemde de aktivasyon istiyor.

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
arkadaslar 2.30 u yukledim trial calisti fakat patch dosyasini signed yapmama ragmen yuklenmiyor... ayrica trial versiyonu biraz kurcaladim fakat pekte ic acici degil yuklu programlarim gorunmuyor.

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
5800 telefonun yazilimini yükseltmiş olan arkadaşlar maalesef şimdilik bu proyu yükleyemeyecek... ben çok kurcaladım teli hacklemek lazım ama hellox yeni yazılıma uymuyo :( mecburen beklicez

gorkemasd

Üye
Arkadaşlar bu program 1. yöntem uygulanınca çalışıyor. Teşekkürler arkadaşım.

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Teşekkürler 2. Yöntem işe yaradı

karayunushh

Üye
abi ben forumda yeniyim C: klasörüne bilgisayardan mı gircez telefondan mı? telefondan gireceksek neresinden ? :S

mekanik

Üye
eyvallah...

batuhan_4

Üye
ya cok güzel bi programa benziyo bn 2.30 u yuklüyorum fakat trial diyemiyorum çnkü yazısı cıkmıyo sadece sol altta quit var bunu nasıl halledicem ? trial cıksa gerisi gelicek sular seller gibi ama :ağlarım: şimdiden teşekkürler :D

qxzzz

Üye
arkadaşlar bi türlü C:\Private\ klasörünün içinde "101fd693" klasörünü bulamıyorum trial versiyonunu açtım tekrar kapattım giriyorum C:\Private\ e öyle bi klasör bulamıyorum 2. yöntemi denedim tam yüklüyo son anda yüklenemiyo diyo seltifakamda war ama yapamadm yardımcı olursanız çok sevinirim günlerdir bunu yapmaya çalışıyorum şimdiden çok tşk ederim

miracle1991

Üye
ya bende 2.40'ı sertifikaladım çalışmıyor activate olmuyor abi nedir bunun cozumu ??????? teşekkürler ..

envarenvar

Üye
sa bu 1. ve 2. yüklemelerde her ikisindede opda sertifika almak zorundamıyız? ya opdaya üye olduk sertifika apllyden aldık ime verdik sonra napıcak peki

- - - Eklendi - - -

Allah razı olsun kardeşim hiç yapacagını sanmayan bir kişi hiç anlamayan bir kişi senin su üstteki dediklerini harfiyen uygulasın yapar ben daha yeni ögreniyorum eyvallah

Neagf

Üye
kasıyo mu beyler

Üst Alt